VIJAGRA MUŠKARCE SLUŽI VEĆ 20 GODINA! Žene "PLAVI DIJAMANT" još uvek nemaju

Autor:

Lifestyle

26.03.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što se tiče seksualne disfunkcije, ili impotencije, pre dvadeset godina na tržištu se pojavila pomoć ali samo za muškarce, dok su žene i dalje prepuštene sebi po pitanju gubitka libida.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vijagra godinama služi za mušku potenciju

Od 27. marta 1988. godine do danas, širom sveta izdato je oko 65 miliona recepata.

Tada je farmaceutska kuća Pfizer dobila odobrenje za Vijagru od Američke administracije za hranu i lekove (FDA), a lek je preko noći postao glavna preokupacija mnogobrojnih časopisa i televizijskih emisija.

Lek se u početku oglašavao kao spas za mušku impotenciju i erektivnu disfunkciju, čiji je prvi javni zagovornik bio ratni veteran i bivši predsednički kandidat Bob Dol koji je javno priznao svoje "muške" probleme.

Vijagra, odnosno sildenafil-citrat, je prvenstveno razvijena s ciljem lečenja visokog krvnog pritiska i angine pektoris. Tokom kliničkih ispitivanja ustanovljeno je da Vijagra ima mnogo bolji uticaj na erekciju koju su ispitanici postizali zahvaljujući boljem dotoku krvi do muškog polnog organa.  

S druge strane, Vijagre za žene još nema na tržištu, tako da su one uglavnom izostavljene iz medicinske seksualne revolucije. Potencijalna rešenja za žene u menopauzi, kod kojih se najčešće pojavljuje problem suvoće vagine, su hormonska terapija ili laserski tretmani za revitalizaciju vagine, koji su još jako skupi i većini žena, zbog cene, nedostupni. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading