Ne dozvolite da vam ljubavni život upadne u kolotečinu: Uz ove savete raspalite strasti i doživite odnos kakav nikad niste

Autor:

Lifestyle

19.11.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Parovi često znajau da zapadnu u "ljubavnu rutinu" koja ume da se prenese i poremeti međusobne odnose. Zato je važno da redovno "održavate" seksualni život i iznova radite na raspaljivanju mašte i strasti kako bi ste izbegli kolotečinu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Uz ove savete uvek ćete biti u prilici da isprobate nešto novo i time nanovo "osvežite" vaše strasti, kao i da se podsetite zašto volite svog partnera, jer sastavni deo ljubavi jeste i ono što se dešava ispod pokrivača.

Popis (prljavih) želja

Većina žena ima kočnice kada treba da priča o seksualnim fantazijama. Ako se prepoznajete u tome, imamo predlog za vas. Uzmite papir na kojem ćete, zajedno sa partnerom, zapisati sve svoje skrivene želje. Bacajte kockice i ko dobije veći broj ima pravo na odabir fantazije sa liste. Zapamtite, u ovoj igri niko nije gubitnik!

Seks na otvorenom

Ponekad samo promena okruženja može biti i te kako podsticajna za bolji seks. Zato, zaboravite na udobnost vašeg kreveta i pozovite partnera na neko drugo mesto, piše cosmopolitan.hr.

Dominacija

Potčinjenost često može da uzbudi. Kravata, marama i seksi lisice vam mogu poslužiti da začinite seks. Vi ste u ovoj priči dominantne, a on mora da udovoljava svim vašim željama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Igračke i ostala pomagala

Jedan od predloga za zagrevanje atmosfere ispod prekrivača svakako je korišćenje različitih seks igračaka. Opustite se, sada nije trenutak da budete stidljive. Vreme je da prestanete da se igrate samem, uzbudljivije je u paru.

Igra skrivača

Stavite svom dragom povez na oči, a vi se sakrijte negde u kući. Čekajte ga, naravno, u nekoj seksi pozi. Ostavite mu sitne tragove, delove odeće i obraćajte mu se tihim glasom, kako bi vas pronašao. Nakon traganja, nagrada će biti i više nego slatka!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading