SPAVAO JE SA DRUGOM I MISLI DA JE TO NORMALNO: Sam je SVE priznao, a onda se pravdao OVAKO - ma to nema nigde!

Autor:

Lifestyle

15.08.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na putovanju je spavao pored druge žene i misli da je to u redu.

SPAVAO JE SA DRUGOM I MISLI DA JE TO NORMALNO: Sam je SVE priznao, a onda se pravdao OVAKO - ma to nema nigde!

Foto: shutterstock

Jedna devojka obratila se putem društvenih mreža za pomoć nakon što je dečko sa kojim je već tri godine obavestio da je na putovanju spavao sa drugom devojku u krevetu i da to smatra sasvim normalnim.

- Moj dečko (24) i ja (21) zajedno smo 3 godine. Otišao je na put sa dva dobra prijatelja (koja su u braku) i jednom njihovom prijateljicom. Hotelska soba je imala samo dva kreveta pa su moj dečko i prijateljica delili jedan od njih. Nije mi rekao da je bila takva situacija sve dok se nije vratio kući. Izvinio se što mi nije ranije rekao, ali ne misli da ima bilo šta loše u tome što je s njom delio krevet. Preterujem li jer mislim da je to veoma neprikladno? Kako da mu objasnim da to nije u redu - opisala je svoju muku neimenovana devojka na Redditu i zamolila za pomoć.

- Ne razume zašto sam uzrujana i ne mogu mu to objasniti. Pokušala sam mu reći da je deljenje kreveta zapravo čin intimnosti i da me boli što je to delio s nekom drugom. Ali on se ne slaže jer nisu ništa učinili - objašnjava situaciju ona.

Foto: Shutterstock

Žena plače nakon svađe sa dečkom

Da je situacija složena pokazuju i mišljenja komentatora koja su bila podeljena.

- Nepoštenje nikad nije u redu. Ako se boji biti iskren s vama, trebao bi da raskine. Neverovatno je nepoštovanje deliti krevet s drugom ženom.

- I ja bih imala problem s ovim. Možda bi bilo drugačije da ti je rekao pre, ali malo je čudno što ti je rekao posle.

- Ne bi me bilo briga za to, bez obzira na to da li mi rekao pre ili posle u ovoj situaciji. Da sam ja to znala ne bih ništa promenila, ali ja sam prilično liberalnih pogleda - glasi jedan od komentara, prenosi "24 sata hr".

Šta biste vi uradili da ste u ovoj situaciji?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading