IZNENADNA SMRT DOMAĆEG GLUMCA ZAVILA SVET FILMA U CRNO: Otkrivamo kada i gde će biti sahranjen!

Autor:

Zabava

15.08.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jučerašnjeg dana nas je napustio jedan od talentovanijih domaćih glumaca Duško Stevanović - Duca.

IZNENADNA SMRT DOMAĆEG GLUMCA ZAVILA SVET FILMA U CRNO: Otkrivamo kada i gde će biti sahranjen!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Duško Stevanović Duca rođen je davne 1955. godine, bio je glumac Šabačkog pozorišta, član udruženja dramskih umetnika, član dečjeg i omladinskog dramskog studija i stipendista RT Beograd, kao i redovan učesnik mnogobrojnih emisija dramskog programa Radio Beograda.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Rođen je i odrastao na Dorćolu, a u glumačke vode je uplovio 1962. godine  kada je kao učenik prvog razreda postao deo Dečjeg dramskog studija RTV Beograd.

Igrao je u Ateljeu 212 i u Narodnom pozorištu, kao i u mnogim filmovima i serijama. U Šabačkom pozorištu je igrao u mnogobrojnim predstavama od 1980. godine, do odlaska u penziju. Sahrana će se obaviti na Novom groblju u Šapcu, u sredu 16. avgusta u 13h.

U Šabačkom pozorištu, odigrao je značajne uloge u predstavama "Sabirni centar", "Čudo u Šarganu", "Puč", "Stjuardese", "Sumnjivo lice", "Ožalošćena porodica", "Rodoljupci", ali i mnogim drugim komadima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading