NADA TOPČAGIĆ ESTRADU SNABDEVA ŠLJIVOVICOM SA TARE: Pevačice sam navukla na rakiju, jedna šika kao luda!

Autor: DUŠAN LUKIĆ

Zabava

15.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Topčagić otkrila kako je pevačice navukla na rakiju, a ove koleginice su joj stalne mušterije!

NADA TOPČAGIĆ ESTRADU SNABDEVA ŠLJIVOVICOM SA TARE: Pevačice sam navukla na rakiju, jedna šika kao luda!

Foto: printscreen/facebook/Nada Topcagic

Pevačica Nada Topčagić kaže da redovno estradu snabdeva domaćom rakijom, koju s komšijama peče na planini Tari, kao i da među kolegama ima stalne mušterije.


Nada je za naš list ispričala da se nekim pevačicama, s kojima je dugogodišnja prijateljica, mnogo sviđa njena rakija, pa joj obično pre nego što doputuje u Beograd poruče nekoliko flaša, koje bi im rado dala i za džabe kad vidi koliko je vole.
Republika

Foto: ATA Images

 

 


- Estradi raznosim i prodajem rakiju i voćke s Tare. Skoro me je zvala jedna koleginica, ne bih da je imenujem jer je starija žena, pa mi kaže: "Nado, ja sam se uželela one tvoje rakije! Ako dolaziš skorije, da mi spustiš dve, tri flaše, pa neka stoje u frižideru, uredno bih platila. Ja kad to čujem, dođe mi da dam radžu za džabe, pošto ona šika kao luda! Onda se setim truda koji sam uložila, pa naplatim - počela je Nada, te objasnila zbog čega najviše vremena provodi na imanju na planini:


- Meni Tara daje slobodu i ne bih tu prirodu menjala za stan u centru grada, gde udišem smog i dim. Gore na planini imam sve, a sad sam čula da me zovu Nada dama zbog načina na koji se oblačim. Ništa to nije specijalno, ja samo šijem garderobu i zato je specifična. Nemam ja kad da odlazim u salone i radnje da isprobavam šta mi prija. Kad se tako obučem, jedva čekam da što pre snimim emisiju i krenem na Taru da to sve poskidam.


Topčagićka je potom ispričala da sebe, bez lažne skromnosti, smatra najvećom zvezdom na našim prostorima, te i da za takve izjave ima dobro pokriće.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

 


- Smatram sebe najvećom zvezdom na našim prostorima i nisam skromna po tom pitanju. Ja sam šoumen, zvezda mora da ima sve, ne samo da stane i peva. Pevala sam svetskim facama na događajima širom Evrope i tako sam sedela sa znate kakvim likovima?! Pa da bi mi pozavideli mnogi! Onima koji poseduju gradove. To me nije iskompleksiralo, ali mora da se zna ko je kakva zvezda. Bar da se poštujemo kako treba i sve će biti okej. Nisam ja pevačica koja se prepucava s koleginicama, ali ako me neko potkači, sigurno neću da se pokrijem ušima i ćutim. Znam da se branim, a stvari uvek nazovem pravim imenom - tvrdi folkerka.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading