"GRČKA ME VIDELA SAD I NIKAD VIŠE": Ivanu su SKINULI na ulici, auto prevrnuli, a tek onda počeo je HOROR

Autor: N.J.

Lifestyle

12.08.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Neprijatna iskustva samo su se nizala.

"GRČKA ME VIDELA SAD I NIKAD VIŠE": Ivanu su SKINULI na ulici, auto prevrnuli, a tek onda počeo je HOROR

Foto: shutterstock

Ivana je poslednjih dana u centru pažnje nakon što je podelila svoje iskustvo sa letovanja u Grčkoj u grupi "Grčka letovanje za turiste".

- Evo naše iskustvo iz Grčke u kojoj smo još uvek. Odlučili smo da idemo u Solun, na nekih sedam dana, dogovorili se sa prijateljima i rentali u Bg-u Mercedes Vito, uzeli smo preko Air BnB stan i jedino prijatno iskustvo koje smo doživeli je od ljudi koji izdaju stan, a sve drugo je za film - počela je svoju priču Ivana i objasnila da su nakon toga stigli u Solun, smestili se, a sutradan kreće pravi horor.

- U ponedeljak ujutru ja odem sama do prodavnice i u povratku nisam koristila mape i završila sam na nekom seoskom putu. Gledam gde sam, vozim polako i spremam se da stanem i uključim navigaciju, u tom trenutku me zaustavlja policija, čovek dolazi do mene ja mu dajem dokumenta i on me pita šta ja tu radim, da sad ne razvodnjavam, ponašao se prema meni kao da sam kriminalac, bez preterivanja. Odveo me je u stanicu i tamo su me ispitivali i proveravali dva sata.

To je bio tek početak haosa koji je "vrebao".

- Kada su me pustili, pošto naravno ja nisam kriminalac, ja sam krenula da izađem na neki glavni put, prošla možda 1 - 2 km i videla kafić, sela da popijem kafu, da se rasvestim od toga šta mi se desilo. Krenem, prođem 400 m, izleti beli džip, neke specijalne jedinice, oni su me pretresali do mere da sam bila potpuno gola. Auto su prevrnuli i počeli da mi objašnjavaju da se auto koji vozim koristi za švercovanje narkotika i migranata, takođe da migrante isključivo švercuju Srbi i samim tim ja sam sumnjiva, iako ništa niko nije našao, iako sam sa porodicom na odmoru i tako.

Foto: Shutterstock

Devojka na putovanju

Ipak, ni tu nije bio kraj priče.

- Kad smo se vraćali juče sa plaže na manjoj gradskoj raskrsnici mene udari neki idiot, pomeri kombi dva metra. Ja sam imala znak Stop, ali sam već duboko bila u raskrsnici, pošto on nije udario samo mene, nego i auto iz suprotnog pravca. Dolazi osiguranje prvo, pa onda policija, ovaj što je napravio sr*nje pozvao tatu, mamu, brata sa ženom i dvoje dece… Ja gledam i ne verujem. Nama dete u bolnici, u kojoj smo još uvek nas dve pošto nam beba ima 13 meseci, od siline udarca je u sedištu udarila glavom o stranicu istog - objašnjava.

Policija se ponašala užasno prema njoj, a ništa ih nije razumela.

- Količina bezobrazluka, poniženja, degradacije je nešto što ja nikada, ali nikada u mom životu nisam doživela. Pritom, ja vozim 25 godina, svaki dan mog života, radila sam kao vozač, vozila po 1000+ km na odmore, svake godine. Smatrala sam da su Grci prijateljski narod, smatrala sam da su kulturni i razumni. Ja sam blago rečeno šokirana potpuno, svime što se desilo. Jedina osoba iz institucija koja se ponašala pristojno i normalno je bio pedijatar. Što se mene tiče, ovo je čist fašizam. Grčka me je videla sad i ne verujem da će više - zaključuje ona, a prenosi "Stil".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading