EVO KAKO MOŽE I BESPLATNO DA SE LETUJE NA JADRANSKOM MORU: Turisti zauzeli celo ostrvo za DŽ, a evo kako su reagovali kad im je NEKO BANUO (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

29.07.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan meštanin je upao u ilegalni kamp i snimio strance koji besplatno kampuju

EVO KAKO MOŽE I BESPLATNO DA SE LETUJE NA JADRANSKOM MORU: Turisti zauzeli celo ostrvo za DŽ, a evo kako su reagovali kad im je NEKO BANUO (VIDEO)

Foto: youtube.com/Morski TV

Grupa turista odlučila je da ilegalno kampuje na ostrvcetu Artina i tako besplatno letuje na Jadranu. Načelnik opštine Pakoštane kaže da o tome ništa ne zna.

Letovati besplatno? Pa ko to ne bi poželeo. Ali, malo je onih koji bi to uradili i to na ovako bezobrazan način.

Naime, grupa turista odlučila je ilegalno da kampuje na ostrvcetu Artina, tik do ostrva Vrgade u opštini Pakoštane. I ne samo da su svoj ilegalni kamp u nedirnutoj prirodi tik uz obalu mora ogradili, već su na "ogradu" stavili i natpis: "Privat".

Čitalac portala Morski.hr kaže da već godinama tamo dolazi na kupanje i kako uvek nailazi na istu priču.

Načelnik Opštine Pakoštane Milivoj Kurtov rekao je da prvi put čuje za to.

- Moram priznati, ovo mi je prva informacija. Moram da proverim šta je sa tim zemljištem tamo, pa ću vam javiti, ali ću odmah tamo poslati komunalnog redara s policijom, pa ćemo vam javiti šta smo tamo zatekli - rekao je načelnik za Morski.hr.

Artina je nenaseljeno ostrvce u hrvatskom delu Jadranskog mora. Nalazi se uz ostrvo Vrgada, a administrativno spada pod opštinu Pakoštane.

Njegova površina iznosi 0,033 km². Dužina obalne crte iznosi 0,8 km.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading