ŽENE ODLUČILE! OVE POZE SU UŽASNE I NE DOVODE DO VRHUNCA: Muškarci misle da su lude za tim, a ne znaju da jedna MNOGO BOLI

Autor:

Lifestyle

14.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke poze u intimnim odnosima uopšte nisu prijatne za žene i ne dopadaju im se, a većina muškaraca to ne zna.

ŽENE ODLUČILE! OVE POZE SU UŽASNE I NE DOVODE DO VRHUNCA: Muškarci misle da su lude za tim, a ne znaju da jedna MNOGO BOLI

Foto: Shutterstock

Iako je novo istraživanje pokazalo da žene imaju radovno intiman odnos, čini se da većina nije zadovoljna pozama. Časopis "Muško zdravlje", sproveo je istraživanje na 1200 žena koje čitaju časopis "Žensko zdravlje" i objasnili su koje poze u seksu žene najmanje vole.

Najgore rangirani položaji:

1. Na sve četiri

Prema seksualnom stručnjaku Sari Gotfried, ovo je najbolniji položaj u seksu. Problem može biti u nabijanju grlića materice, zbog čega je duboka penetracija u ovom slučaju gora od kratke i plitke.

2. Žena na vrhu 

Prema anketi, većina žena oseća se svesnije kada je na vrhu, ali na momente i nesigurno. Zato stručnjaci navode da ovaj položaj treba da biraju žene koje su dominantne i žele na neki način da se "pokažu". Kada kažemo da se osećaju nesigurno, najčešće je to zato što partner ima pogled na njihovo telo.

Foto: shutterstock

Žena na muškarcu u automobilu

3. Obrnuta kaubojka

Slično kao prethodna poza samo je partnerka okrenuta leđima muškarcu dok sedi na njemu. Stručnjak za seks Dženifer Landa kaže da je ova poza za avanturiste, ali obično razočara žene kada reše da je isprobaju. Problem nastaje kada muškarac pokuša penisom da uđe u tom položaju jer je situacija teža nego inače, koliko god da su strasti raspaljene.

4. Misionarski položaj

Mnogi stručnjaci za seks u saglasnosti su da ovo mnogo zavisi od toga koliko je muškarac obdaren jer je to jedan od onih položaja kada se pravo mesto slabije stimuliše (ako druga strana nije obdarena). Prema Landi, misionarska poza oslanja se na stimulaciju. Ako stimulacija nije dovoljno jaka, stvari mogu brzo krenuti naopako.

Foto: shutterstock

Muškarac na ženi u krevetu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading