SARA PODUČAVA FUDBALERE, A MNOGI JOJ SE I JAVNO ZAHVALJUJU: Sada je pokazala VRELU ZADNJICU pa je jasno zašto je devojke učenika uopšte ne vole (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

14.06.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog njenog atraktivnog izgleda ljubomorne su kako supruge tako i devojke fudbalera.

SARA PODUČAVA FUDBALERE, A MNOGI JOJ SE I JAVNO ZAHVALJUJU: Sada je pokazala VRELU ZADNJICU pa je jasno zašto je devojke učenika uopšte ne vole (FOTO)

Foto: Instagram/saralduque

Sara Duki prethodno je bila advokatica i bavila se sportskim pravom, ali onda odlučuje da pronađe drugo zanimanje. Dobila je osam stipendija za studije prava i jezika u inostranstvu. Ona govori engleski, španski i nemački zbog čega je odlučila da drži časove fudbalerima i pomogne im da savladaju jezike. Inače pored ova tri ona govori još tri jezika. Upravo to pomoglo joj je da bude najpopularnija profesorka engleskog u Premijer ligi. 

Koristi nekoliko tehnika za pamćenje i samim tim učenje ide brže, a jedan od njenih učenika je i napadač Mančester Sitija Hulijan Alvarez.

- Od naslova svetskog prvaka do osvajanja novog jezika - talent mog učenika nema granica. Impresivan napredak u tako kratkom vremenskom periodu. Mnogo sam ponosna na svog učenika - napisala je ona i pohvalila ga.

Osim pomenutog fudbalera, podučavala je i Brazilca Artura Mela koji je iz Juventusa došao u Liverpul. Inače, da bi privukla više učenika ona objavljuje i na društvenim mrežama da zna na koje načine možete brže savladati jezike. Ako je suditi prema društvenim mrežama, očigledno su se mnogi odlučili baš za nju, jer svakodnevno deli na koji način radi sa sportistima. 

Ipak, nije sve tako idealno, jer su mnogobrojne devojke fudbalera ljubomorne na njen izgled i ne žele da ona momcima drži časove jezika. Zapravo, Sara jeste veoma atraktivna devojka i svojim izgledom većinu ostavlja bez daha i to opravdano. 

Fotografiju pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading