NAŠOJ SPISATELJICI PRIŠLA JE LJUBAVNICA NJENOG MUŽA: Ponizila je opisom kakav je u KREVETU, njen odgovor još se prepričava, a OBRT priče je najbolji deo!

Autor: N.J.

Lifestyle

25.04.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoju ispovest o prevari javno je ispričala.

NAŠOJ SPISATELJICI PRIŠLA JE LJUBAVNICA NJENOG MUŽA: Ponizila je opisom kakav je u KREVETU, njen odgovor još se prepričava, a OBRT priče je najbolji deo!

Foto: shutterstock

Spisateljica Zorana Šulc imala je i sama pomenuto iskustvo, odnosno prevarena je. Prvi put je na temu prevare progovorila u emisiji “Rts Ordinacija”. Ona to nije saznala zahvaljujući čuvenoj ženskoj intuiciji, već je imala jedan neprijatan susret dok je bila u društvu. Potvrdu je dobila od same ljubavnice njenog supruga.

- Na jednom prijemu prišla mi je mlada devojka, ja sam bila u društvu, i rekla mi je “da li ste Vi gospođa Šulc?”, rekla sam da jesam. Rekla mi je da je spavala sa mojim mužem - počinje priču spisateljica i ističe koliki je to šok bio za nju i dodaje:

- Celo društvo je gledalo u mene, ja sam joj rekla “I?”. Znate kada ste zatečeni, a onda je ona rekla “pa i nije nešto mogu da Vam kažem u krevetu”. Hvala Bogu ja sam divno odreagovala, rekla sam “znate šta, neke žene kažu da jeste, neke da nije, sve zavisi od žene”. Ja jesam možda odbranila njegovu čast, ali u tom trenutku kako bih i reagovala. Onda sam se ja zaljubila u nekoga i ja sam njega (supruga) ostavila posle toga.

Foto: Printscreen/ YouTube/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Zorana u emisiji objašnjava kako je uhvatila muža

Ističe da se emocije u momentu kada saznaje da je muž prevario ne mogu opisati.

- Mislim da to ne može da se opiše, daj zemljo otvori se da propadnem. Ne zato što je to ona meni rekla direktno nego zbog ovih ljudi koji su bili oko mene, to je bila jedna veoma naprijatna situacija i ne daj Bože da se to nekome desi. Mislim da je to nešto najgore što može da se desi, bolje da sam saznala negde izokola pa čak i da sam ga uhvatila na delu, ali da neko priđe i tako nešto kaže u društvu, veoma neprijatno. Više se i ne secam šta sam u tom momentu osetila, ali sam se posle toga tako zaljubila da je to bilo nešto predivno. Tako da sam onda pomislila, pa dobro onda on mene nije ni prevario - objasnila je spisateljica u emisiji.

Naime, na kraju je istakla da je iz svega izašla kao jedna zadovoljna žena zahvaljujući ljubavi koja je zadesila pri kraju tog puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading