ŽENA SE UDALA ZA SAMU SEBE I SUTRADAN SE RAZVELA: Kada čujete šta je razlog rastanka neće vam biti dobro

Autor: N.J.

Lifestyle

27.03.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspela je da nađe razlog da ne bude sama sa sobom.

ŽENA SE UDALA ZA SAMU SEBE I SUTRADAN SE RAZVELA: Kada čujete šta je razlog rastanka neće vam biti dobro

Foto: Instagram/ sofimaure_

Sofi

Influenserka Sofi Maure (25) udala se sama za sebe i nakon toga se odmah razvela jer ni dan nije mogla da provede sama sa sobom, koliko god to kontradiktorno zvučalo. Ona je to najavila još u februaru, a onda su osvanule fotografije gde pozira u venčanici. Ima pola miliona pratilaca na Tviteru i Instagramu, i njima je otkrila svoju odluku. Kupila je venčanicu i sama isekla tortu.

- Danas, u ovom lažom trenutku svog života, kupila sam venčanicu i spremila svadbenu tortu da se udam za sebe - rekla je ona.

Korisnici društvenih mreža imali su snažna mišljenja o njenoj odluci, neki su podržali Sofi, dok su drugi rekli da je cela stvar bila za "pažnju". Jedan je poručio da je ovo sve za tvit i pažnju. Drugi su koristili priliku da se našale, pa su rekli "Lako bih to mogao biti ja, čestitam na lepom braku."

Foto: Instagram/ sofimaure_

Sofi se slika u ogledalu

Ipak, nisu svi imali negativne komentare. Bilo je žena koje su poželelo isto, te su istakle da imaju novca, učinile bi tako.

- To je najbolji brak, verujte da bi s drugom osobom kraće trajao i bio bi konfliktniji. Čestitamo - pisali su. 

Uprkos podršci ljudi koje je prate, solo mlada počela je da se oseća nesigurno i sumnjala je u svoju odluku, a samo dan kasnije shvatila je da je razvod neizbežan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aradia (@sofimaure_)

- Ažuriranje: jedan dan sam u braku sama sa sobom i ne mogu to više podneti, i tu je pitanje razvoda za svaki slučaj - rekla je.

Korisnici društvenih mreža ponovno su ostali zatečeni, te su tvrdili da ne podnosi sama sebe, prenosi "Indepedent".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading