PRVO SU BILI SA ISTIM POLOM, A ONDA SU SE ZALJUBILI: Bračna idila neobičnog para - on obožava štikle, a ona mu otvara vrata

Autor: N.J.

Lifestyle

04.12.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispričali su kakav im je život nakon što su se zaljubili.

PRVO SU BILI SA ISTIM POLOM, A ONDA SU SE ZALJUBILI: Bračna idila neobičnog para - on obožava štikle, a ona mu otvara vrata

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ marenn.x

Maren Butler (21) i Džejms Karington (23) zajedno su oko 18 meseci. Par je pronašao ljubav u, kako ih nazivaju, "neobičnoj heteroseksualnoj vezi" zbog njegove izrazite ženstvenosti i njenih muževnih osobina. Džejms voli ženske stvari, uključujući štikle, akrilne nokte i krop topove - sve popraćeno njegovim samopriznatim "ženstvenim manirima".

U međuvremenu, Maren prihvata mišićavu telesnu građu, kupuje na muškom delu i ne šminka se. Za oboje, ovo je njihova prva heteroseksualna veza, budući da su pre oboje bili isključivo sa istim polom. Par nema nikakve stereotipne rodne uloge, već umesto toga odlučuje mešati uloge kako im odgovara. Na primer, Maren voli da Džejmsu otvara vrata.

- Ne volimo se prilagođavati bilo kakvim normama, ne zato što želimo biti drugačiji, već samo radimo ono što nam se čini najprirodnijim. Maren većinu kuva - što je stereotipno ženski kvalitet - ali to je samo zato što je ona bolja kuvarica - rekao je Džejms i dodao:

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ marenn.x

Par Maren i Džejms

- Iako sam se identifikovao kao gej pre nego što sam upoznao Maren, nisam tražio romantičnu vezu s muškarcima. Mnogo vremena pre nego što sam upoznao Maren, imao sam jednog dečka, ali izdržali smo samo nekoliko meseci jer mi nije bilo dobro. Kada sam upoznao Maren, došlo je do klika i tako sam znao da je ovo posebno - kaže on.

- Pre Džejmsa izlazila sam samo s devojkama, ali oduvek su me privlačile žene, jer volim kombinaciju samopouzdanja i ženstvenosti - rekla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maren Butler (@marenn.x)

Uprkos tome što se spolja čine kao "neobičan par", oboje priznaju da su jedno drugom uobičajeni tipovi.

Nakon samo tri meseca veze, par je to ozvaničio 2021. godine. Oni planiraju da se sledeće godine zajedno presele u Kaliforniju gde će moći da nastave svoju romansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading