ONI ĆE BITI NAJSREĆNIJI HOROSKOPSKI ZNACI 2023. GODINE: Život im se menja iz korena - čeka ih zdravlje, uspeh, a evo ko će se venčati!

Autor: N.J.

Lifestyle

02.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko će imati najviše sreće!

ONI ĆE BITI NAJSREĆNIJI HOROSKOPSKI ZNACI 2023. GODINE: Život im se menja iz korena - čeka ih zdravlje, uspeh, a evo ko će se venčati!

Foto: Photo by Unsplash

Astrolozi su otkrili koji horoskopski znaci će imati najviše sreće sledeće godine. Narednih pet znakova trebalo bi da iskoriste svoju šansu za uspeh, napredak, ljubav i sve lepo što im sledi.

Bik

Tokom 2023. Saturn, jedan od najblagotvornijih planeta u horoskopu, smešten u vašoj desetoj kući, biće odgovoran za društveni život, ali i posao. A ovo je jedinstvena godina za napredovanje na radnom mestu, za veliki pomak u karijeri. Ako još uvek niste pronašli posao koji vas inspiriše, ova godina će biti ključna. Glavno je da ne jurite samo za novcem, treba vam nešto više, posao koji će vas izdići i koristiti drugima. Inače ćete se brzo razočarati, prenosi "Stori hr".

Foto: pexels.com

Devojka zadovoljno i nasmejano radi na poslu

Blizanci

Vi, poput Bika, imate zeleno svetlo za posao - zato budite ambiciozni u postavljanju ciljeva koje želite postići na polju karijere. Osim toga, 2023. je odlična godina za pokretanje vlastitog posla ili bavljenje neorganizacijskim aktivnostima, pogotovo ako ste o tome razmišljali duže vreme. Ali, budite oprezni kada birate partnera ako planirate posao, te dobro procenite poslodavce. Važno je biti precizan u svojim dogovorima i trebalo bi sve da zapišete.

Devica

Device bi konačno mogle da stupe u brak! A oni koji su sami imaće priliku da upoznaju osobu sa kojom će započeti zajednički život. Ovo je trenutak koji su mnogi od vas čekali, a sada vam Svemir, u obliku Jupitera u kući odnosa, daje ovu priliku. Ali budite pažljivi! Nemojte žuriti, nemojte činiti gluposti i ne pokušavajte se ponašati drugačije zbog voljene osobe. Jednog dana će istina i vaša prava priroda izaći na videlo, a vaša veza će se raspasti.

Foto: pexels.com

Bračni par u prirodi

Jarac

Vi biste mogli konačno da kupite stan ili da se preselite na neko bolje mesto. Kako da povećati šanse za ostvarenje te želje? Zamislite gde biste voleli živeti, odnosno napišite kakva je kuća ili stan iz vaših snova. Budite sigurni da li koristite sadašnje ili prošlo vreme, što znači budite što precizniji u pisanju.

Ribe

Do 22. aprila vaša planeta zaštitnik Jupiter nalaziće se u najvažnijoj kući vašeg horoskopa - prvoj kući koja je odgovorna za osobnost, način na koji se predstavljate, zdravlje. To znači da je ovo sjajno vreme da postanete otvoreniji, da isprobate nove stvari, da postignete ono što želite. Zatim, nakon aprila, planeta prelazi u drugu kuću horoskopa koja je odgovorna za novac - to je trenutak kada će se vaša finansijska situacija prilično popraviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading