ZA NJIH ĆE DECEMBAR BITI POSEBAN MESEC: Pet horoskopskih znakova čeka ljubav, radost i ostvarenje svih snova!

Autor: N.J.

Lifestyle

22.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni će biti srećni!

ZA NJIH ĆE DECEMBAR BITI POSEBAN MESEC: Pet horoskopskih znakova čeka ljubav, radost i ostvarenje svih snova!

Foto: Tanjug/AP

Dženifer Lopez i Ben Aflek

Astrolozi otkrivaju kojih 5 horoskopskih znakova će biti srećni tokom vladavine Strelca - od 22. novembra do 22. decembra! Sunce u Strelcu donosi im radost, ljubav i ostvarenje snova!

Sunce 22. novembra prelazi u znak Strelca i ostaje u ovom znaku promena, avanture i lutanja do 22. decembra 2023. godine. Strelac je ljubitelj slobode, za njega je to osnovna vrednost, pa je moguće da ćemo u narednom periodu rizikovati, izaći iz zone komfora i tragati za ostvarenjemsnova. Strelac vam donosi nove mogućnosti i iskustva - možda ćete sad razmišljati i o putovanjima. Imajte na umu da će svaka aktivnost biti bogato iskustvo. U ovom periodu imamo šansu da promenimo negativne stvavove pozitivnim, da loše vibracije zamenimo za one dobre. Izlazimo izvan granica i stvaramo život koji sanjamo, prenosi "Sensa".

Prema astrolozima to je:

Ovan

Oni svaki dan uče nešto novo i možda će dobiti priliku da putuju ili pohađaju časove, a mogu se opustiti i kod kuće i učiti neki strani jezik, računovodstvo, marketing...

Vaga

One su društvenije nego ikada, sada kada je sezona Strelaca! Odlučile su da izađu izvan okvira i da maksimalno uživaju u životu.

 

Srelac

Njihovo je vreme da zablistaju, budite ambiciozni i započnite nove projekte. Prijavite se za posao o kom odavno sanjate!

Lav

To je ljubav, ili možda požuda! Ali bez obzira na to vaš ljubavni život trenutno se zagreva, a vi se zabavljate. Ako ste slobodni, ovo je spektakulatno vreme za vezu.

Blizanci

Svako vreme provedeno sa dragom osobom je dobro vreme, a kroz svoje veze učite mnogo o drugima, a i sebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading