OVO JE POLICAJAC KOJI JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO U ALIBUNARU: Niko nije ni slutio da može da naudi sebi, ali poruke koje je ostavljao LEDE KRV u žilama!

Autor:

Hronika

22.11.2022

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poruke koje je Goran Ilić objavljivao na svom "Fejsbuk“ profilu govore drugačije nago kolege koje su smatrale da nije imao problema.

OVO JE POLICAJAC KOJI JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO U ALIBUNARU: Niko nije ni slutio da može da naudi sebi, ali poruke koje je ostavljao LEDE KRV u žilama!

Foto: Facebook

Goran Ilić, policajac iz Alibunara

Policajac Goran Ilić (43) iz Alibunara, koji je jutros izvršio samoubistvo na radnom mestu, iza sebe je ostavio troje dece – 17-godišnjeg sina iz prvog braka i trogodišnje blizance iz drugog braka.

Niko od kolega i poznanika, sa kojima smo razgovarali, ne može ni da nasluti šta je moglo da ga dovede u takvo stanje da puca sebi u grudi i to na radnom mestu.

- Za svakoga može da se kaže bar jedna ružna reč, ali ne i za njega. Zaista je bio divan, porodičan čovek. Bio je pošten, miran i pomalo povučen. Čovek i policajac za primer - kaže jedna Ilićeva poznanica, koja je iznenađena vešću o njegovom samoubistvu.

I kolege, sa kojima je 19 godina radio u policiji, kažu da im nije delovao kao da ima neke probleme.

Ipak, poruke koje je objavljivao na svom "Fejsbuk“ profilu govore drugačije.

Na njegovoj profilnoj slici, koju je postavio još 2017. godine, piše: "Nisam ja za ovaj svet, al, eto, nemam gde…“

I jedan od njegovih poslednjih statusa nosi snažnu poruku: "Jel vas sramota kad je neko dobar prema vama, a vi ispadnete đubre na kraju? Trebalo bi.“, kao i "Najveća je snaga u onoga čoveka, koji može da prećuti i kada je u pravu…“.

Kako je rečeno u Višem javnom tužilaštvu, koje vodi ovaj slučaj, za sada je isključena mogućnost da se radi o ubistvu.

Naložena je obdukcija Ilićevog leša, nakon čega će biti preduzeti sledeći koraci.

Da podsetimo, Goran Ilić, inače zamenik komandira Policijske stanice u Alibunaru, jutros je oko 6.30 časova izvršio samoubistvo u svojoj kancelariji hicem u grudi iz službenog pištolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
neznalica

22.11.2022 23:54

jadan covek i tesko deci koja ce odrastati bez oca. Nego mnogi sami sebi uskracuju muke na slican nacin , izgleda da ZLATNO DOBA pocinje ozbiljno a jos ozbiljnije uzima danak. Nemogu se svi ljudi na isti nacin prilagoditi ZLATNOM DOBU u kojem se nalazi Srbija.