OVIH PET HOROSKOPSKIH ZNAKOVA BIĆE NAJSREĆNIJI OVE NEDELJE: Novac, uspeh, posao i to samo za NJIH!

Autor: N.J.

Lifestyle

15.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljni horoskop otkriva koji su 5 najsrećnijih znakova u sedmici od 14. do 20. novembra 2022. godine!

OVIH PET HOROSKOPSKIH ZNAKOVA BIĆE NAJSREĆNIJI OVE NEDELJE: Novac, uspeh, posao i to samo za NJIH!

Foto: Izvor: YouTube/Printscreen/ MsMojo

Nedeljni horoskop ističe da nas ove nedelje ne očekuju toliko zanimljiva i značajna pomeranja planeta. Imaćemo nekoliko aspekata koja mogu povoljno uticati na novac, ljubav, ali vas i podstiču da zavirite dublje u svoje srce i osvestite šta je to skriveno u vašoj podsvesti. Nedelja započinje sa sekstilom Merkura i Plutona koji vas podstiče da se bavite ozbiljnim temama, posvetite kariijeri i razvijate. Tokom ovog aspekta naglašen je um, ali ne smete zanemariti moćni glas intucije koji vas može navesti da otkrijete nove istine.

Povoljni dani za ljubav biće oko 18. novembra kada nastaje sekstil Sunca i Plutona koji vam daje magičnu privlačnost i čini da ostavljate dobar utisak na druge. 16. novembra Venera pralzi u Strelca i čini nam se da shvatamo kako treba da pokažemo ljubav, kao i kako želimo da se ljubavni partner prema nama ophodi. Polako se pripremamo u toku nedelje i za novu energiju i talas promena koje donosi mlad Mesec 23. novembra.

Vaga

Svaku situaciju bi trebalo dočekati hrabro, profesionalno i vaša karijera će napredovati i mogli biste da dobijete neke stalne predloge za prelazak na posao. Oni koji rade u umetnosti i zabavi će napredovati.

Ovan

Želećete da proširite svoju perspektivu i naučite više. Imaćete nove profesionalne šanse a mogli biste i da potpišete nove ugovore. Trgovanje akcijama je korisno u ovom trenutku. Vaša porodica će vas podržati i obezbediće resurse. Romantični i intimni trenuci sa partnerom biće u izobilju.

Foto: pixabay.com

Srećna devojka raduje se lepom vremenu napolju

Strelac

Odavno niste bili tako puni optimizma i nade kao ove nedelje. Kako se bliži period Strelca, osetićete da se i vaš pozitivni stav vraća. Ništa vas ne može zaustaviti ove nedelje.

Devica

Za vas će se sve vrteti oko prijateljstva. Saznaćete ko su vam pravi prijatelji, a ko se pretvara. Iako bi vas otkrića mogla iznenaditi, imaćete mnogo snage u sebi da se lako udaljite od svih pogrešnih ljudi i napravite mesta za autentičnije veze.

Bik

Tokom ove nedelje osetićete da sve teče glatko. Na poslu će vaše kolege razmotriti vaše ideje i nadređeni će primetiti vaš trud, a istovremeno će i najbliži pokazati pažnju i pokazaće vam da ste voljeni, prenosi "Sensa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading