MOŽDA NIJE IMALA IGRAČKE KAD JE BILA MALA?! Bizarna krađa na Trošarini: Devojka ukrala PLIŠANOG MEDU ispred kafića! (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.11.2022

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je ukrala plišanu igračku koji je bio ukras.

MOŽDA NIJE IMALA IGRAČKE KAD JE BILA MALA?! Bizarna krađa na Trošarini: Devojka ukrala PLIŠANOG MEDU ispred kafića! (VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen

Sraman snimak krađe plišanog medveda koji je stajao ispred kafića na Trošarini, pojavio se na Instagram profilu moj_beo_grad.

Juče oko 23h devojka je na Trošarini ukala medveda koj stoji kao ukras ispred lokala...- piše u opisu objave.

 

 

Kako se vidi na snimku, plavokosa devojka je prvo pogledala da li je neko iz lokala vidi, a zatim zgrabila plišanog medveda i užurbano pobegla.

Ova bizarna situacija uglavnom je nasmejala korisnike društvenih mreža, koji su pisali da "devojka možda nije imala igračke kada je bila mala", "da je meda delovao usamljeno" i da "će sada pričati da joj je kupio dečko".

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Devojka ukrala medveda

S druge strane, ima i onih koji su primetili da su krađe postale sve češće, pa da nije retkost ni da se ukrade cveće sa prozora, te bi svaka imovina trebalo da se obezbedi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Verona

15.11.2022 16:33

Dalila.