OJADILA FIRMU ZA KOJU JE RADILA ZA ČAK 43 MILIONA! Evo kako je radnica jedne beogradske firme muvala sa drvenim paletama!

Autor:

Hronika

08.11.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je M.O. od 2018. do 2020. godine, sačinjavala fiktivne otpremnice o vraćanju drvenih paleta dobavljačima, što nije uradila, već ih je prodavala preduzeću za otkup stare ambalaže.

OJADILA FIRMU ZA KOJU JE RADILA ZA ČAK 43 MILIONA! Evo kako je radnica jedne beogradske firme muvala sa drvenim paletama!

Foto: Shutterstock

Uhapšena žena

Policija u Novom Sadu uhapsila je M.O (37) jer je oštetila firmu za koju je radila za gotovo 43 miliona dinara, kao i B.O. (41) jer joj je u tome pomogao, saopšteno je danas.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, sumnja se da je M.O. kao zaposlena u jednom privrednom društvu iz Beograda, sa ispostavom u Staroj Pazovi, protivpravno prisvojila 42.925.680 dinara, oštetivši za isti iznos firmu u kojoj je radila.

Sumnja se da je ona od 2018. do 2020. godine, sačinjavala fiktivne otpremnice o vraćanju drvenih paleta dobavljačima, što nije uradila, već ih je prodavala preduzeću za otkup stare ambalaže.

Osumnjičeni B.O. tereti se da je pomagao M.O. time što je organizovao prevoz paleta, a potom ih prodavao, iako je znao da su u vlasništvu oštećenog privrednog društva.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading