NOVČANI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022. GODINE: Blizancima dolazi važan period, Bikovi razumno štedite!

Autor: N.J.

Lifestyle

26.11.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta vas očekuje na polju finansija!

NOVČANI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022. GODINE: Blizancima dolazi važan period, Bikovi razumno štedite!

Foto: printscreen/youtebe.com

Horoskop za 2022. godinu pokazuje da će neki horoskopski znakovi prosperirati na polju finansija.

Ovan

U decembru će retrogradni Mars biti u sekstilu sa Hironom, što će malo usporiti impulsivnog Ovna, ali će to igrati pozitivnu ulogu u upravljanju novcem. Kupovinu obavljajte promišljeno, trošite na putovanja, pogledajte da li bi i auto trebalo da popraviti. Brinite se o zdravlju.

Bik

Venera u Jarcu u sekstilu je sa Saturnom od 2. decembra i može usporiti finansijske tokove rođenima u Biku. Očekuju vas samopouzdanje i postojanost. Ipak, razumna ušteda može vam donet veći uspeh. U prvoj polovini decembra period je povoljan za opemanje kuće i kupovinu nameštaja. Harmonizacije prostora može se povoljno odraziti i na odnose, prenosi "Mondo".

Foto: Shutterstock

Muškarac i žena srećni

Blizanci

Decembar će za Blizance biti period smirenosti i stabilnosti, posebno u finansijskoj sferi. Preporučuje se kupovina u vezi sa savremenom tehnologijom, a oni ne bi trebalo da imaju neke finansijske probleme, uglavnom su osigurani od rizika.

Rak

U teškim okolnostima ne treba gubiti optimizam. Očekuju vas prijatna novogodišnja novčana iznenađenja. Finansijska podrška je moguća čak i kada vam situaciji izgleda beznadežno. Najbolji period za kupovinu nameštaja i aparata je od 5. do 7. decembra, a kada je reč o odeći, nakitu od 24. do 29. decembra.

Lav

Za njih decembar baš i nije povoljan, jer će doći do sukoba želje i mogućnosti. Planove odložite za kasnije.

Devica

Moraće da bira između štednje i željene potrošnje. Zvezde ne preporučuju da sada načinjete novac ako ste nešto uštedeli, jer ga vredi sačuvati za budućnost. Device koje idu na službena putovanja mogu više da zarade. 

Foto: Srećna Republika

Zaljubljeni par se grli

Vaga

Neke vesti u vezi sa novcem možda ispadnu lažne. Morate se dobro raspitati ne shvatajte sve ozbiljno. Kada se situacija promeni, posvetite se sebi, negujte sebe i brinite o svojoj lepoti i zdravlju, u to vredi uložiti.

Škorpija

Oni uglavnom žrtvuju odmor zbog posla, jer se brinu za finansije. Ipak, imaće sreće jer u decembru će se pojaviti nove prilike. Kupite sitnice za dom, a sredinom meseca se možda dese manje turbulencije.

Strelac

Strelac će imati najviše sreće u decembru. Ostavrenje ideja vezanih za paralelni izvor prihoda ili rad sa skraćenim radnim vremenom. Oni koji se bave sopstvenim poslom mogu više da zarade. 

Jarac

Decembar je dobar mesec za transakcije sa imovinom, hipotekama, osiguranjem i nasledstvom.Nema rizika pri rukovanju velikim količinama. Moguće su uspešne kupovine važnih stvari za dom.

Vodolija

Morate čuvati tajne u decembru, jer postoji šansa da se važne informacije pročuju. Ne pričajte o važnim informacijama o poslu sa osobama u koje nemate poverenja. Trebalo bi od 17. do 25. decembra da vam bude radosan period. Povoljna potrošnja na dekoraciju prostorija.

Ribe

One vole da obraduje drage osobe. Povoljni su troškovi za nove projekte, organizaciju proslava, putovanja, biznise. Od 25. decembra do kraja meseca je dobro vreme za kupovinu stvari sa energijom vode, koje će naknadno imati harmoničan efekat na dom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading