BORAC DOČEKUJE MLADOST: Ko će na zimsku pauzu otići sa tri boda!?

Autor:

Sport

02.12.2022

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu pred zimsku pauzu u Opštinskoj ligi Aleksinac Borac dočekuje ekipu Mladosti 1955. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

BORAC DOČEKUJE MLADOST: Ko će na zimsku pauzu otići sa tri boda!?

Foto: FK Mladost 1955 Moravac

Pitanje jesenjeg šampiona Opštinske lige Aleksinac rešavaće se u poslednjem kolu. Za tu laskavu titulu bore se Polet, Škriljac i Rudar

Republika

U Trnjanima u nedelju gostuje ekipa Mladosti. Sastav iz Moravca igra promenjivo tokom prvog dela sezone, sa učinkom 3-2-6 nalaze se na deobi devete pozicije na tabeli. U predstojeći meč ulaze poraza od lidera rezutlatom 5:3. U poslednjih pet mečeva imaju po jednu pobedu i podelu bodova, i tri neuspeha. 

Mladost na svom terenu igra jako dobro, ali je u gostima situacija suportna. Od 11 bodova samo jedan bod osvojen je na strani. U 11. kolu na gostovanju Vukašinovcu rezultat je bio 4:4. 

U najavi meča za naš portal oglasio se šef stručnog štaba Mladosti, Saša Smiljković.

- Očekuje nas jedna vrlo zanimljiva utakmica gde imamo ispred sebe nezgodu ekipu Borca. Nadamo se pozitivnom ishodu i da ovu kalendarsku godinu završimo na pravi način. Sem dva izostanka zbog parnih kartona sve raspoložive snage će biti spremne za meč - rekao je Smiljković. 

U nedelju domaćin ekipi Mladosti biće tim Borca. Sastav iz Trnjana sa osvojenih 17 bodova nalazi se na petoj pozicji na tabeli. Igra se uvek na gol više što pokazuje i gol razlika (30:25). 

Pred svojim navijačima u ovoj takmičarskoj godini Borac na pet mečeva ima polovičan učinak. Dve pobede, isto toliko poraza i jedna podela bodova. Tri boda na zatvarnju jesenjeg dela polusezone bi značila dodatni prilazak vodećoj četvorki na tabeli. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading