ŽENE IH ŽELE POŠTO-POTO, ALI ONI NE ZNAJU ŠTA ĆE SA NJIMA! Ovim muškarcima dužina alatke predstavlja ogroman problem!

Autor:

Lifestyle

08.10.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko centimetara je previše kada je u pitanju veličina penisa? Kao što je pokazalo jedno nedavno istraživanje, prosečna veličina penisa je između 12 i 16 centimetara.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Budući da se uvek govori o tome da su „premali“, kolumnistka Sun-a Georgette Cullei odlučila je da razgovara sa četiri natprosečno nadarena muškarca i njihovim partnerkama, kako bi otkrila kako je živeti sa prevelikim penisom.

Joe (22,8 cm)

Fotograf Joe O'Brien (31) živi sa dugogodišnjom partnerkom, šminkerkom Jasmine Jones (24) u Velingborou u Engleskoj.

- Nikada nisam znao ništa drugačije, ali sam svestan da je prema statistikama moj penis znatno iznad proseka, čak i za devet centimetara - rekao je Joe.

- Za mene je veličina važna, to mi je dizalo samopouzdanje, od presvlačenja u teretani do prvog seksa sa novom devojkom. Mislim da sam zato uvek imao zdrav seksualni život i puno partnerki. Ipak, mislim da veličina nije ono što čovek treba da odredi. Svi u spavaćoj sobi vole različite stvari, a ipak je komunikacija na kraju ključ svake uspešne veze. Ipak, sjajno je znati da mogu udovoljiti devojci u krevetu - zaključio je Joe, čija devojka Jasmine smatra da je penis njenog dečka "idealne veličine".

- Joe ima najveći penis s kojim sam bila, ali to mi nije problem. On je savršene veličine za mene i definitivno mi je poboljšao seksualni život. Sa većim penisom možete više eksperimentisati u krevetu i ne morate se oslanjati na predigru. Imala sam nezaboravna seksualna iskustva u životu, ali sada znam da često nisam u potpunosti uživala u seksu sve dok nisam upoznala Joea - kaže Jasmine.

Kris (20 cm)

Republika

Foto: printskrin

 

 

Kladioničar Kris Dixon (23) živi s partnerkom Sydnie Bradbury (21) i njihovom jednogodišnjom ćerkom u West Draytonu u Engleskoj. Kaže da je u životu zbog velikog penisa doživio neugodna iskustva.

- Neke su se devojke odbile seks sa mnom jer imam preveliki penis, a jedna je čak i završila u bolnici jer sam je povredio. Sva ta iskustva su me uplašila - kaže Kris, te dodaje kako 'samo veliki penis nije garancija da će seks ženi biti dobar'.

- Zavidim momcima s penisom prosečne veličine, Ipak, uz pomoć sadašnje devojke, otkrili smo koje poze nam odgovaraju - izjavio je.

- Moj savet darovitim muškarcima koji se brinu da bi mogli povrediti partnerku je da uspore u seksu i više se usredsrede na predigru - zaključio je Kris, a njegova partnerka Sidni otkriva da je bila šokirana kada je prvi put videla njegov penis.

- U početku je seks bio težak i morali smo da koristimo mnogo maziva, a i tada je bilo bolno. S većim penisom morate eksperimentirati u seksu i isprobati više različitih poza, a za mene je najbolje kad sam na vrhu jer tada mogu to kontrolisati. Kada smo se prvi put sreli, Kris je bio zabrinut za svoju veličinu i plašio se da me ne povredi, posebno zato što su se neke njegove bivše devojke plašile da imaju seks sa njim. Zbog toga je imao komplekse i trebalo nam je vremena da se opustimo i počnemo uživati u seksu. Sada imamo sjajan seksualni život, ali moramo biti oprezni. Ljudi pretpostavljaju da samo momci sa malim penisima imaju komplekse, ali Chrisova veličina je negativno uticala na njega - otkriva Sidni.

Joe (24 cm)

Republika

Foto: youtube.com/Undie Guy

 

 

Instruktor jahanja Joe Hutchins (23) iz Penrina, Cornvall, Engleska, u vezi je sa studentkinjom Talli Hopkins, 22.

- Odrastajući, uvek sam morao da nameštam pantalone oko prepona, a godinama sam naučio kako da prilagodim penis dok jašem, što mi je i dalje često bolno pri preskakanju prepona. Uvek sam bio veoma nežan sa partnerima, a takođe sam bio i sa devojkama koje su bukvalno plakale od bola tokom seksa. Talli je neverovatan i veoma strpljiv - kaže Joe, koji kaže darovitim muškarcima da se ne stide da traže savet.

Njegova partnerka Talli je počela da vežba jogu kako bi seks sa Joeom učinila prijatnijim i boljim.

- Pre nego što sam upoznala Joea, nisam imala seks sa muškarcem sa tolikim penisom, a kad sam ga prvi put osetila, bilo je zastrašujuće. Pokušali smo da imamo seks, ali bilo je previše bolno i morali smo da prestanemo. Nekoliko dana kasnije pokušali smo ponovo, ali opet nije bilo dobro, pa smo konačno otišli ​​kod lekara koji nam je objasnio da samo gledanje u nekoga veoma nadarenog u ženi može biti zastrašujuće, jer možete stvoriti mentalne barijere povezane sa seksom - kaže Talli .

Njen lekar joj je savetovao da se bavi jogom zbog svoje fleksibilnosti i da ojača mišiće karličnog dna i da proba različite položaje. Takođe im je napomenuo da u početku uvek koriste mazivo, pa je par konačno imao seks tek nakon četiri nedelje vežbanja joge.

Albert (25,4 cm)

Građevisnki radnik Albert Pričard (34) iz Romforda u Eseksu smatra da njegova veličina uništava njegov seksualni život i da zbog toga nema devojku. Naime, on i njegova bivša devojka raskinuli su zbog penisa.

- Penis veći od 25 cm može uništiti ligamente. Volim seks, ali žene kažu da im je seks sa mnom previše bolan - kaže Albert i ističe da mu je veličina postala veliki problem.

- U jednoj od prošlih veza moja bivša i ja smo se stalno svađali oko toga i to je potpuno uništilo našu intimu, a na kraju smo raskinuli. Nakon toga me je zbog istog problema napustila druga devojka, ali je bar pokušala da prihvati moju veličinu. Bili smo u savetovalištu za seksualne probleme gde su nam rekli da koristimo mazivo, ali smo se uvek osećali kao da se spremamo za operaciju - rekao je Albert i dodao: - Kad se presvlačim u teretani, drugi muškarci me gledaju s određenom dozom zavisti, ali da znaju kakav problem izaziva takav penis, ne bi bili nimalo zavidni, prenosi Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading