SUTLIJAŠ SA BELOM ČOKOLADOM: Super brza i kremasta poslastica!

Autor: N.J.

Lifestyle

02.12.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična poslastica koju svi ukućani vole.

SUTLIJAŠ SA BELOM ČOKOLADOM: Super brza i kremasta poslastica!

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Mimina kuhinjica

Sutlija sa pudingom

Ovaj odličan recept već danas bi mogao da se nađe na vašem meniju. Ima li nešto lepše od toplog sutlijaša i to sa dodatkom bele čokolade? Uživajte u činiji sutlijaša koja budi sva čula, a recept je toliko jednostavan da ga možete spremiti čak iako ste početnik. Potrebno vam je samo malo volje, truda i vremena za jedan slatki užitak.

Potrebno vam je:

750 mililitara mleka

250 mililitara slatne pavlake
250 grama pirinča
1 kesica vanilin šećera
200 grama bele čokolade

Foto: Shutterstock

Žena sprema jelo

Priprema:

U šerpu staviti sve sastojke sem bele čokolade. Na srednjoj temepraturu kuvati uz povremeno mešanje oko petnaestak minuta, dok se smesa ne zgusne. Skloniti sa ringle pa dodati belu čokoladu. Zatim mešati dok se ne istopi. U činije sipajte i služite dok je sutlijaš svež. Odnosno topli sutlijaš je u ovoj kombinaciji odličan, zato ne čekajte da se hladi, prenose "Recepti".

Po ukusu možete dodati i druge dodatke, poput cimeta, suvog grožđa, krema... Šta god volite i želite. Ostalo vam je samo da uživate u toplom sutlijašu. Prijatno!

Pak, ako ste više ljubitelj slanih, brzih specijaliteta onda je vreme da pripremite hleb, ali na potpuno drugačiji način. Na testo samo "zaboravite", a rezultat je premekan hleb zbog koga će mirisati cela kuća - recept pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading