VRELA HRVATICA IZBACILA ADUTE U PRVI PLAN: Ovaj fudbaler je Ivani zapao za oko! (FOTO)

Autor:

Sport

02.12.2022

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve posle meča Hrvatska - Belgija.

VRELA HRVATICA IZBACILA ADUTE U PRVI PLAN: Ovaj fudbaler je Ivani zapao za oko! (FOTO)

Foto: Republika.Rs/ Dražen Ostojić

Ivana Knol

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u osminu finala Svetskog prvenstva.

Hrvati su odigrali 0:0 protiv Belgije i tako stigli do drugog mesta u grupi, odmah iza Maroka.

Apsolutni tragičar bio je Romelu Lukaku koji je promašio četiri nestvarne šanse iz kojih je stvarno teže bilo uraditi šta je on uradio nego dati gol.

Po završetku te utakmice u centar pažnje javnosti ponovo je došla vrela Hrvatica, Ivana Knol. Ona je ponovo mamila uzdahe na tribinama, a po završetku je na svom Instagram profilu komentarisala katastrofalnu partiju Romelua Lukakua.

- Osim mene i Lukaku je danas najviše pokazao - napisala je Ivana Knol na svom Instagram profilu uz emotikone koji plaču od smeha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

Ivana je dospela u centar pažnje javnosti na ovom Svetskom prvenstvu, a trenutno je na Instagramu prati 993 hiljada ljudi! Našla se u brojnim magazinima i na portalima, a govorila je i za Republiku.

Naš specijalni izveštač sa lica mesta uhvatio je vrelu Ivanu na meču Maroko - Hrvatska, a ona je tada poželela duel sa Srbijom u nokaut fazi:

Volela bih Srbiju u nokaut fazi. Bodrim vas dotle jer hoću da vas tad dobijemo - rekla je tada Ivana.

Ipak, tako nešto neće biti moguće sve do samog finala jer ako Srbija savlada Švajcarsku i plasira se u osminu finala, biće u drugom delu kostura.

Prvi dekolte Svetskog prvenstva je za "TMZ" otkrila da se nije uplašila šerijatskih zakona koji važe u Kataru:

- Lokalci su mi potvrdili da mogu da nosim šta god hoću, ali nisam očekivala da moj video na kome se šetam plažom u bikiniju bude tako velika tema. Cela država priča o tome i svi me znaju, jako sam lepo prihvaćena. Nisam se plašila da će me zbog toga neko ovde uhapsiti jer kome smeta ako nosim bikini? Ako zbog toga treba da me uhapse, uhapsite me.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading