Upućene PRETNJE Hrvatskoj pred KLJUČNI MEČ sa Belgijom!

Autor:

Sport

01.12.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno im je stavljeno do znanja šta ih čeka danas.

Upućene PRETNJE Hrvatskoj pred KLJUČNI MEČ sa Belgijom!

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski navijači

Fudbaleri Hrvatske igraju danas od 16 časova meč trećeg kola grupe F na Svetskom prvenstvu u Kataru, a rival će im biti selekcija Belgije.

Dvanaesti dan Mundijala možete pratiti u live blogu.

Ovo će biti ključni meč za obe selekcije, poto će Belgija ispasti u slučaju poraza, a vrlo verovatno i nerešenog rezultata, dok će Hrvati remijem obezbediti prolaz dalje, ali ih poraz dovodi blizu ispadanja.

Pred današnji meč oglasio se i Roberto Martinez, selektor Belgije.

- Ovo je stvarno dobro vreme za reakciju. To bi mogao da bude trenutak kada počinje naše SP. Nisam video ekipu na ovom turniru koja igra savršeno. Ova grupa igrača zaslužuje poštovanje i divljenje. Još 2016. su mediji pisali da se radi o zlatnoj generaciji, ali ona još to nije postala. Bili su treći na SP 2018. i četiri godine na čelu rang liste FIFA-e. Njihova zaovstavština za belgijski fudbal je ogromna - izjavio je Martinez na konferenciji za medije, jasno stavljajući Hrvatima do znanja da su Belgijanci spremni za ovaj duel.

Foto: Tanjug/AP

Roberto Martinez, selektor Belgije

Takođe, on je dodao i da je vreme da njegov tim preuzme odgovornost.

- Ništa se nije promenilo za nas. Nismo zadovoljni učinkom na prva dva meča. Sada moramo da preuzmemo odgovornost. Postoje mediji koji vole da skoče na lažne ili negativne vesti umesto da podrže najtalentovaniju ekipu u istoriji belgijskog fudbala. Ne znam odakle dolaze priče o sukobima u timu, niti ko ih objavljuje. Da sam belgijski novinar radije bih podržao svoju zemlju - dodao je selektor "đavola".

Meč Hrvatske i Belgije počinje danas u 16 časova, a igra se na stadionu "Ahmad Bin Ali" u Dohi.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading