HAOS PRED MEČ ODLUKE: Zvezde Belgije se POTUKLE pred Hrvatsku?!

Autor:

Sport

29.11.2022

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalno rasulo!

HAOS PRED MEČ ODLUKE: Zvezde Belgije se POTUKLE pred Hrvatsku?!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Belgije na Svetskom prvenstvu

Fudbalska reprezentacija Belgije nalazi se na korak od ispadanja iz grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru.

Belgijanci su teškom mukom stigli do tri boda protiv Kanade (1:0), a onda im je u drugoj rundi Maroko održao čas fudbala (0:2), pa će Lukaku, De Brujne i ekipa protiv Hrvatske morati do pobede kako bi prošli u osminu finala.

Teško je vaditi se protiv vicešampiona sveta, a još teže kada vam je atmosfera u timu poljuljana. Sve je počelo još posle meča protiv Kanade kada je igrač te utakmice, Kevin de Brujne, postavio pitanje zbog čega je baš on dobio tu nagradu.

Kasnije je De Brujne istakao da Belgija ne može do titule šampiona sveta jer je u ekipi previše starijih fudbalera, a po porazu od Maroka, Vertongen mu je uzvratio pitanjem:

- Verovatno loše napadamo jer smo prestari?

Na putu ka svlačionici Tibo Kurtoa je lomio sve što mu je palo pod ruku, a unutar svlačionice je tek nastao haos. 

 

 

Šta se tačno desilo iza zatvorenih vrata ostaje misterija, ali tamošnji mediji navode da je došlo do tuče između Edena Azara i Jana Vertongena. Na stranu Azara stao je i De Brujne, a mirotvorac i glas razuma bio je Romelu Lukaku koji je uspeo da smiri zaraćene strane. 

Dakle, atmosfera je katastrofalna, a najvažniji test protiv druge selekcije planete sa Mundijala u Rusiji tek sledi. Belgijanci moraju da dobiju Hrvatsku ako ne žele da pakuju kofere i biće veoma zanimljivo videti kako će izvršiti taj zadatak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading