DIRLJIVE SCENE U KATARU: Marokanci priredili SENZACIJU, glavna zvezda ODUŠEVILA PLANETU posle velike pobede! (FOTO)

Autor:

Sport

28.11.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivno!

DIRLJIVE SCENE U KATARU: Marokanci priredili SENZACIJU, glavna zvezda ODUŠEVILA PLANETU posle velike pobede! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ašraf Hakimi na meču Maroko - Belgija

Svetsko prvenstvo stiglo je do devetog takmičarskog dana i sve promene možete pratiti putem našeg lajv-bloga.

Fudbalska reprezentacija Maroka priredila je jednu od najvećih senzacija u dosadašnjem toku Mundijala.

Ova selekcija održala je čas fudbala Belgiji, slavila je sa 2:0 i najavila da na ovom Svetskom prvenstvu ima visoke ambicije.

Marokanci su oduševili planetu svojom igrom, borbom i emocijama koje su pokazali u dresu nacionalnog tima, a jedna od zvezda ove ekipe, Ašraf Hakimi, dospeo je u centar pažnje po završetku utakmice.

Dok su svi slavili sa navijačima, Hakimi je otišao u zagrljaj svoje majke i poljubio je u čelo. Kasnije je fotografiju podelio na društvenim mrežama uz poruku:

- Mama, volim te!

 

 

Podsetimo, nemoćne Belgijance srušili su Abdelhamid Sabiri koji je iz slobodnog udarca direktno savladao Tiba Kurtou i Zakaria Abukalal koji je u trećem minutu nadoknade postavio konačnih 2:0.

Posle dva odigrana kola Maroko je na drugom mestu ove grupe sa četiri osvojena boda koliko ima i prvoplasirana Hrvatska, ali uz slabiju gol razilku. Treća je Belgija sa tri boda, dok je na začelju Kanada bez bodova.

 

U poslednjem kolu Marokanci imaju sve u svojim rukama, igraće protiv Kanade koja je već završila takmičenje i na tom susretu tražiće plasman u osminu finala. U drugom meču poslednjeg kola ove grupe Belgijanci i Hrvati će u međusobnom okršaju odlučiti o putniku u nokaut fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading