CELA PORODICA NEĆE MOĆI DA ODOLI UKUSU: Odlična ideja za brzo jelo spremno za PET minuta!

Autor: N.J.

Lifestyle

26.11.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav fenomenalan recept za doručak!

CELA PORODICA NEĆE MOĆI DA ODOLI UKUSU: Odlična ideja za brzo jelo spremno za PET minuta!

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Helly's Simple Recipe

Za doručak kažu da je najbitniji u danu. Potrebno vam je mnogo energije, a s obzirom na to da je danas subota, treba je iskoristiti na što bolji način. Prenosimo jedan zanimljiv recept od dve tortilje i jaja, kombinacije mogu biti raznolike, tako da vam ostaje samo da budete kreativne i izaberete dobitnu kombinaciju ovog jutra, ili pak večeri. Jelo može  biti fenomanalno kada se služi i uveče.

Potrebno vam je:

2 jaja ili četiri ako pravite duplu porciju kao na fotografiji

Praziluk

Dve tortilje

Slanina

Bejbi spanać

Kačkavalj

Paradajz

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Helly's Simple Recipe

Postavljanje tortilje na tanjir

Dva jaja razbijete u činijicu i malo posolite, možete dodati i malo bibera. Ručno ih umutite. Uzmite jedan praziluk i isecite na kolutiće i prespite u već razbijena jaja. Zagrejte tiganj, u njega dodajte malo putera, ulja ili nešto drugo po želji, a onda izlijte jaja. Preko jaja u tiganj stavite tortilju. Kad se lepo spoji, odnosno kada se jaja ispeku, okrenite tortilju. Na vrh jaja dodajte izrendan kačkavalj, bejbi spanać, iseckan paradajz i kačkavalj. Priloge možete uskladiti onako kako vama odgovaraju. Tortilju preklopite i zapecite još malo. Postupak ponovite, ali u drugoj tortilji promenite sastojke. Možete dodati slaninu, kačkavalj, neki krem sir. Tortilje poređajte kao na slici. Onda, isecite ih na osam delova i možete kombinovati različite ukuse dok je jedete. Sigurno ćete uživati.

Prijatno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading