OVO MENJA SVE: Piksi povlači RADIKALAN POTEZ posle poraza od Brazila!

Autor:

Sport

26.11.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selekcija Srbije će izgledati potpuno drugačije u nastavku Svetskog prvenstva.

OVO MENJA SVE: Piksi povlači RADIKALAN POTEZ posle poraza od Brazila!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi tokom meča Srbija - Brazil

Reprezentaciju Srbije u ponedeljak očekuje drugi meč na Mundijalu, a selektor Dragan Stojković odlučiće se za drugu formaciju kojom će pokušati da nadigra selekciju Kameruna.

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO NA NAŠEM LAJV BLOGU

"Orlovi" će se Afrikancima suprotstaviti ofanzivnijim načinom igre nego protiv Brazila, sa dva napadača. S obzirom na diskutabilno zdravstveno stanje Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, očekuje se da šansu od prvog minuta dobije Luka Jović, koji bi trebalo da zaigra u tandemu sa jednim od dva pomenuta napadača.

Republika

Foto: Starsport

Jović napada Kamerun

Piksi će menjati i po bokovima, pa bi duo ofanzivnih bekova trebalo da čine Filip Kostić i Darko Lazović, umesto Filipa Mladenovića i Andrije Živkovića koji su igrali od prvog minuta na mundijalskoj premijeri u Kataru.

Nema dileme, Brazil je nadigrao Srbiju u Dohi, ali će "Orlovi" svoj put ka osmini finala potražiti u naredne dve utakmice. Stojković namerava da protiv Kameruna nametne svoj stil igre, napadački od samog početka, a pogotke bi trebalo da donesu poemnuti centarforovi.

Okršaj zakazan za ponedeljak od 11 časova je i za Kamerun "biti ili ne biti", pošto je afrička reprezentacija u prvoj rundi takmičenja u grupi G doživela minimalan poraz od Švajcarske, golom Emboloa početkom drugog poluvremena. "Sajdžije" će kroz dva dana na Brazil, a ko će imati veće šanse za prolaz u nokaut fazu biće mnogo jasnije u ponedeljak uveče...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading