SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMA SVOJ SREĆAN BROJ: Otkrijte koji je vaš!

Autor: Republika

Lifestyle

05.12.2021

10:38

Svaki horoskopski znak ima broj koji mu donosi sreću. Ukoliko planirate da donesete neku važnu odluku u životu onda je veoma bitno da se vodite brojevima.

SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMA SVOJ SREĆAN BROJ: Otkrijte koji je vaš!

pixabay.com

Ako planirate važan sastanak ili želite da okušate sreću na lutriji, pomaže ukoliko znate svoje srećne brojeve. 

Ovo su srećni brojevi za svaki horoskopski znak.

pixabay.com

 

Ovan: 9, 45, 54

Dečji šarm vatrenog znaka donosi sreću na njegovu stranu! Budući da je njegova vladajuća planeta Mars, povezan s brojem 5, a njegova tarot karta je car, broj 4, Ovan se zabavlja igrajući se sa svojim srećnim brojevima 45 i 54 – pa čak i njihovim ukupnim sabiranjem, brojem 9. Inače: srećni dani Ovna su utorak, petak i subota.

pixabay.com

 

Bik: 2, 12, 35

Imati dovoljno vremena za sebe je moto Bika. Broj 7 predstavlja njegovu vladajuću planetu Veneru. Tarot u igru dovodi broj 5, kojim takođe vlada Venera. Ako spojite ovo dvoje, dobićete srećne brojeve 12 (zbir), 2 (razlika) i 35 (proizvod množenja).

pixabay.com

 

Blizanci: 14, 66, 88

Blizanci se bore sa svojom neodlučnošću, što znači da će biti u iskušenju da se klade protiv sebe! U tarotu im pripada karta ljubavnika s brojem 6. Ovim vazdušnim znakom vlada komunikativna planete Merkur koji nosi broj 8. Blizancima bi bilo dobro da udvostruče ove brojeve u stilu blizanaca, da bude 66 i 88, a tu je i broj 14, njihov bonus broj. Blizanci bi trebalo da upamte da su njihovi srećni dani sreda i četvrtak.

pixabay.com

 

Rak: 7, 9, 63

Rakovi vole da ostanu sami sa sobom. Nije iznenađujuće da njima vlada Mesec, preferirajući noćne senke više od jarke svetlosti dana – noć je njihovo najsrećnije vreme! U tarotu su karta kola. Broj meseca je 9, a kočije 7. U raku samotnjaku nećete udvostručiti niti kombinovati, nego množiti da dobijemo 63.

pixabay.com

 

Lav: 48, 68, 86

Ponosni i glasni: Lavovi su rođeni pobednici i ne mogu da podnesu gubitak. Nije iznenađujuće da se njihova karta tarota zove "snaga“, a  povezana je s brojem osam. Njegov vladar je Sunce u svoj svojoj slavi, što znači broj 6. Lavovi vole veliko, pa se igrajte s velikim brojevima 68/86 i pomnožite 6 i 8 na 48. Svaki dan nosi sreću za Lava, pa zašto čekati?

pixabay.com

 

Devica: 72, 89, 98

Njena organizovana i logična priroda omogućuje Devici da prepozna obrasce i ne oslanja se na zvezde i sreću. Upravo zbog toga je njena tarot karta oprezni pustinjak, broj 9. Planetarni uticaji dolaze od Merkura, koji je predstavljen brojem 8. Srećni brojevi 98, 89 i takođe 72 kao i 7 i 8. Sreda je inače srećan dan za Device.

pixabay.com

 

Vaga: 7, 11, 77

Krotki i neodlučni, to su tipične karakteristike Vage. Stoga bi ovaj znak trebalo da pokuša da malo manje brine i boje je da se osloni na ono što je sigurno i deluje. Nežna planeta Venera je vladar ovog vazdušnog znaka sa srećnim brojem 7, tarot karta je pravda, broj 11. Koristi 77 kao dnevni srećni broj, plus samo 7 i 11.

pixabay.com

 

Škorpija: 10, 13, 100

Škorpija je najmističniji od svih znakova! Međutim, njegov planetarni vladar Pluton nema broj! Zato koristimo nulu i širimo je na 10 i takođe 100. Osim toga, tu je i dodatni srećni broj 13, koji većini znači lošu sreću, ali ne i Škorpijama jer tarot karta smrt predstavlja njegov znak. Srećan dan za Škorpije je utorak.

pixabay.com

 

Strelac: 4, 14, 56

Strelci su zabavni, puni ljubavi i neustrašivi. Vole da stvaraju svoja pravila! Pa ipak… Jupiter, njegov velikodušni vladar povezan je s brojem 4, a tarot karta s brojem 14. Vatreni znak trebalo bi da koristi 4 i 14 kao svoje osnovne srećne brojeve, a kada se pomnože zajedno, iznosi 56. Četvrtak je njegov srećan dan.

pixabay.com

 

Jarac: 5, 18, 45

Jarci vole da pobeđuju i žude za bogatstvom. U tome bi mogla pomoći da im pomogne i njihova tarot karta: đavo, broj 15, i vaš planetarni vladar, moćni Saturn, simbolizuje se brojem 3. Ako to pomnožite dobićete 45, ako podelite, dobićete broj 5, lep prost broj. Kada ih saberete, dobićete 18, pozitivan broj u mnogim kulturama.

pixabay.com

 

Vodolija: 1, 11, 17

Ovaj vazdušni znak je misteriozan i samovoljan. Njegova tarot karta Velika Arkana ima broj 17, a njegova planeta je Uran, broj 1! Može postati jako čarobno kada Vodolije odaberu čarobni anđeoski broj 11, prvi broj 1 i divan prosti broj 17 kao svoj srećni trio. Vodolije ipak moraju da budu oprezne – ne mogu da pobede svaki dan pa bi trebalo da sreću okušaju vikendom jer su im srećni dani subota i nedelja.

pixabay.com

 

Ribe: 16, 20, 36

Ljubavni i romantični znak, Ribe su prava kontakt osoba za sve koji moraju da otvore svoje srce. U tarotu se mesec pojavljuje kao njena slika s brojem 18. Planeta Neptun, broj 2, kontroliše svoje instinkte. Sabiranjem dobijate 20, oduzimanjem 16, množenjem 36, prenosi Krstarica.

Komentari (0)

Loading