OTVARANJE DUHOVNO-ENERGETSKOG PORTALA: Kako da iskoristimo vrhunac koji se danas dešava

Autor:

Lifestyle

10.11.2021

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osetljiviji ljudi su sigurno osetili ovih dana da se pojačava energija kosmičkog zračenja, a prema astrološkim prognozama , 11.11 se očekuje vrhunac. Evo kako to utiče na nas.

Republika

Foto: pexels.com

Otvanja portala se pčekuje 11.11

Energije portala 11:11 biće osetne nekoliko dana pre i nakon ovog datuma i bićemo svedoci velikih priliva kosmičkih energija na Zemlju.

Sve što smo godinama nakupljali u sebi, bilo da je fizička bolest, psihičke teškoće ili emocionalne patnje, pojačano izlazi ove godine iz svih nas. Zato nam je život još turbulentniji i teži, iako s druge strane radimo na sebi i nastojimo da budemo što više u toku s aktualnim zbivanjima. Sve to je još više izraženo tokom jačih priliva kosmičkih energija na Zemlju, a to je obično kada se otvaraju veći duhovno-energetski portali. Jedan od njih se već otvara, a kulminacija je 11.11. Energije portala 11:11 biće osetne i nekoliko dana nakon ovog datuma.

Čisteći svoju, čistimo i karmu svih predaka

U razgovoru s ljudima, dobijam informacije da mnogi imaju intenzivne snove, u kojima se pojavljuju njihovi preci ili umrli srodnici. To je pokazatelj da čistite karmičke veze i polako se odvajate od srebrne niti (koja sada puca), a kojom ste bili vezani za svoju genetsku liniju. Prošlost se mora temeljno očistiti pre nego pređemo na potpuno novi život, koji sa sobom nosi nove vibracije i nove događaje. Kada radimo na sebi i čistimo svoju karmu, tada ujedno čistimo i karmu svih naših predaka. Ako se na trenutak zaustavite, pa se podsetite kakvi su bili vaši preci i s majčine i s očeve strane, biće vam jasno koliko toga ima za čišćenje.

Zato ne čudi da je u hinduističkoj porodičnoj tradiciji uobičajeno da jedno od dece, još u vrlo mladoj dobi, daju u duhovnu službu i učenje da bi kasnije postali monasi. Jer, oni znaju da je dobro da u svakoj familiji ima barem jedna osoba koja je potpuno posvećena Duhu da bi pomogla ne samo svojim najbližim nego i njihovim precima da se oslobode karme.

Sada vam je možda jasnije koliko je ogroman kontingent karmičkih opterećenja koje svako od nas ima. Međutim, mi smo kao duše upravo zato i došli da to odradimo znajući, pre nego smo se inkarnirali, da u sebi imamo svo znanje, jačinu i moć da to savladamo. Kada vas zato, ponekad, uhvati malodušnost, kada klonete duhom ili ste naprosto umorni i dosta vam je svega, setite se da nikad ne uzimamo veći teret nego što ga naša leđa mogu podneti. To će vam reći da vi imate i znanje i snagu da izađete iz svake situacije bez obzira na to koliko se činila teškom i bezizlaznom.

Kako ćete znati da ste uspeli da očistite bar deo vaše prošlosti? Imaćete snove u kojima sanjate svoju porodicu, čućete u prolazu ljude kako govore o nekom segmentu prošlosti, videt ćete "slučajno” neku tv emisiju koja govori o precima itd… Dakle, znakovi su svuda, treba ih samo pratiti.

Prelazak na kristalinsku formu

Kad se tiče upliva na našu DNK, to se događa celo vreme i najjače je za vreme portala, ali je manje vidljivo u svakodnevnom životu. Već duže vreme odvija se prelazak na kristalinsku formu naše DNK, a posledično tome menja se i struktura našeg fizičkog tela. Međutim, kako se menjanjem DNK (što je zasluga ovih novih kozmičkih energija, ali i plana naše duše), istovremeno budi i skriveno znanje u našim ćelijama, mogući pokazatelj je da odjednom znate nešto što pre niste znali, a da to nigde niste pročitali ili videli.

 

Osećate da znanje više ne dolazi toliko spola, koliko iznutra. I imate tek sada osećaj da ona fraza “svo znanje je u nama” zaista postaje i spoljna istina.

Pošto fizičko telo treba određeno vreme da bi se prilagodilo odnosno preoblikovalo prema našoj (sada već kontinuirano) menjajućoj DNK, moguće su želje za promenom onog što unosimo u telo i kako ga "koristimo”.

Kod jednih se javlja iznenadna želja da da budu puno više fizički aktivni (da bi telo “sagorelo” stare obrasce), a kod drugih je evidentna želja za što većim odmaranjem i spavanjem. I jedno i drugo je uredu. O promenama u ishrani neću govoriti jer vam je to već odavno poznato. Najbitnije je da pratite vlastite promene i ne upoređujete se s drugima previše.

Meditacije i tehnike čišćenja

Da se vratimo na portal 11:11. Ako imate nameru da pametno “iskoristite” ove energije i ovaj veliki kozmički događaj, već od danas možete odraditi neku tehniku čišćenja ili meditaciju, s namerom da se oslobodite prošlosti, kako one bliske tako i one dalje. Dobro je to uraditi predveče, jer su energije izuzetno pojačane u suton, u što sam se i sama uverila zadnjih nekoliko dana jer se portal počeo otvarati pre 4 dana. Osećaj je kao da vam se tona “pozitivne težine” spustila na glavu, ramena i celo telo. Dakako, povoljno vreme za meditacije je takođe i prilikom svitanja, te u podne. U principu, svaki deo dana možete koristiti za meditaciju, onako kako vam govori sopstveni unutrašnji osećaj.

U kontaktu sa Plejađanima

Da bi nam pomogli da što lakše savladamo sve ove izazove, već duže vreme pomažu nam duhovno orijentisana bića iz drugih zvezdanih svetova i galaksija. Njih je ogroman broj u orbiti oko planete Zemlje. Oni nam pomažu da kroz ovaj ovaj proces transformacije prođemo što lakše.

U kontaktu medija i kanalizatora s civilizacijom Plejađana, rečeno je da oni šalju isceljujuće kodove za sve one koji su dovoljno otvoreni da ih prime.

Radiće se na pomaganju svima nama da se što brže oslobodimo preostalih karmičkih obrazaca, kako pojedinačno, tako i kolektivno jer se matrica karme već odavno stanjila i u dogledno vreme prestaće da postoji na ovoj planeti. Fokus će biti na prestrukturiranju naše DNK.

Kako se otvoriti za nove kodove?

Potrebno je maksimalno da se opustite, svako na svoj način. Zatim, isprazniti um od misli, opet svako na svoj način, i potom pozvati Plejađanske isceliteljske timove da kroz vašu krunsku (7.) čakru počnu spuštati isceliteljske kodove.

 

 

Postavite nameru da se sva vaša tela očiste od svih negativnih energija, zatim od nakačenja na vašu auru i svega drugog što u ovom trenutku više ne služi vašem Najvećem Dobru (ovaj zadnji zahtev pokriva sve ono što ne znate da u sebi imate, a šta treba očistiti, počevši od pogrešnih životnih uverenja, negativnih misli do negativnih emocija).

Što se tiče eventualne bojazni od napada Tamnih, tokom ovih energetskih transmisija bićete zaštićeni od strane samih Plejađana. Međutim, ako sami preferirate svoju zaštitu odradite i to, čisto da se osećate sigurniji.

Uticaj na vremenske linije, pojedinačne i kolektivne

Urušavanjem matrice karme, te čišćenjem ostalih mreža, instalacija i svega drugog što je postavljeno na planetu i u orbitu Zemlje od strane Mračnih, već neko vreme se urušavaju i nepovoljne vremenske linije za čovečanstvo. Time se automatski deluje i na vremenske linije svakog čoveka na Zemlji. Našim pomagačima možemo i sami pomoći, time što ćemo osvestiti da mi možemo menjati vlastite vremenske linije i tako izaći iz višemilenijumskog robovanja Matrix sistemu. Reperkusije ovog grandioznog procesa koji su preduzeli naši kosmički prijatelji su ogromne i za naš 3D um još nesagledive. Međutim, bitno je da su pozitivne i da je pomoć konačno stigla.

Ipak, to nas ne odvraća od još intenzivnijeg rada na sebi i verovanja u vlastite moći, talente i sposobnosti te u svo skriveno znanje u našoj DNK koje se sada intenzivno budi.

Efekti delovanja ovih, izuzetno snažnih kosmičkih energija na tekuća događanja na Zemlji, biće još vidljiviji na svim područjima, u odnosu na dosadašnja zbivanja. Još veće turbulencije na svetskoj političkoj sceni, u urušavajućim ekonomskim i finansijskim sistemima, sve intenzivnijem buntu širokih masa, te fizičkom čišćenju planete Zemlje biće sve vidljivije.

 

To nije razlog za uznemirenje niti paniku. Svako je tačno tamo gde bi trebalo da bude. Svi smo deo puno većeg Božanskog plana i svaka duša na Zemlji sada ispunjava svoju ulogu i svrhu, bila ona toga svesna ili ne.

Želimo vam od srca što lakši i bezbolniji prelazak na nove forme i načine življenja, ponašanja, razmišljanja i osećanja.

U svemu tome pomoći će vam ljubav i saosećanje koje imate za sebe i sva druga živa bića na ovoj prekrasnoj planeti.

Autor: Jasna Luminus / utociste.za.sve

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading