O NJIMA MUŠKARCI MAŠTAJU I NIKAD IH NE ZABORAVLJAJU! Žene rođene u ovom horoskopskom znaku su nedodirljive i mistične, a ipak saosećajne i nežne!

Autor:

Lifestyle

09.11.2021

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku ostavljaju dubok trag u svačijem životu.

Republika

Foto: pexels.com

Žena Škorpija je veoma depresivna, ali i neodoljiva

 

U pitanju su dame Škorpije.

One su depresivne i jako misteriozne. Često se kriju iza maske zezatora, uspešne su u poslovima koji zahtevaju dinamiku – marketing, novinar, promoter… Jako su ljubomorne, impulsivne i osvetoljubive. Sklone su razbijanju i destrukciji sebe i ostalih.


S njima znate na čemu ste, ili mislite da znate. Kada su najslađe i najljupkije, ne otkrivaju svoje misli, a u napadima besa, ako bacaju stvari, a često to rade iako drže do samokontrole, niste sigurne da su pokazale sve što osećaju. Moć, prvenstveno nad sobom, a zatim i nad drugima, njihov je moto. Veći su i bolji komandanti od Ovnova i Lavova, jer bolje poznaju ljudsku psihu, njihova motivacija nije isticanje sebe nego kontrola situacije za opšte dobro, bez obzira na to da li se radi o poslu ili o porodici. Imaju dostojanstven stav i spremne su da se žrtvuju za druge ako su izrazito motivisane.

Tačno znaju šta hoće i uglavnom to i dobiju. To su one žene koje se pamte, koje ostavljaju dubok trag u svačijem životu. I ako su nežne plavuše ili strastvene crnke, one su uvek dominantne – zalude partnera toliko da ne može bez njih. Ako neko misli da ih prevari, sledi osveta, jer žena Škorpija ne prašta. Može da pati, ali to neće nikada pokazati, dugo se seća bivših ljubavi, ali se bori da raščisti s prošlošću.

Partner žene Škorpije uvek je slabiji od nje, i kada je boljeg imovnog stanja i poznatiji. I ona ima načina da mu to da na znanje. Da bez nje ne može.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading