Brnabić: Građani ubedljivo podržali Vučića i listu SNS

Autor:

Izbori 2022

17.04.2022

17:21

Ona je u naselju Novi Železnik obišla radove na rekonstrukciji parka.

Brnabić: Građani ubedljivo podržali Vučića i listu SNS

printscreen/TV Prva

Poverenica gradskog odbora Beograd i potpredsednica SNS Ana Brnabić rekla je da je zadovoljna što su građani na ponovljenim izborima ubedljivo dali još veću podršku SNS i listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve".

Ona je, prilikom obilaska radova na rekonstrukciji parka u naselju Novi Železnik, istakla da su građani pokazali da izbori nisu igra i da žele da Aleksandar Vučić i tim u okviru liste "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" nastave da vode i Grad Beograd i državu.

- Želim da iskoristim ovu priliku da čestitam Aleksandru Vučiću kao predsedniku republike koji je sada na svim biračkim mestima gde su ponovljeni izbori dobio više od 70 odsto podrške, tačnije ta podrška se sa nekih 60 odsto popela na 80 odsto - rekla je Brnabić.

Istakla je da je prezadovoljna podrškom i izrazila zadovoljstvo što su građani, kako je rekla, nakon samo 13 dana od izbora ubedljivo dali još veću podršku SNS i listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve".

Brnabić je u naselju Novi Železnik obišla radove na rekonstrukciji parka, odnosno međublokovske zelene površine u Ulici Stjepana Supanca od broja 2 do 18, koji su počeli u februaru, a kako je najavila, biće završeni u julu.

Podsetila je da je Novi Železnik posetila u novembru prošle godine i da je tom prilikom obećala građanima da će taj park biti sređen.

- Danas sam došla da vidim kako teku radovi i da pokažem građanima da radimo ono što smo obećali i da nije sve do izbora jer mi nastavljamo da radimo i nakon izbora. Nastavićemo da radimo još napornije i još više ćemo biti na terenu i razgovarati sa građanima, da čujemo njihove probleme i da ih rešavamo - istakla je Brnabić.

Navela je da je u razgovoru sa građanima dogovorila da tokom nedelje poseti i Stari Železnik kako bi se videlo šta još tamo može da se uradi zajedno sa ljudima iz Gradske uprave i opštine Čukarica.

Bonus video:

Komentari (5)

Loading
Zeljko

17.04.2022 19:07

Narod je rekao svoje, sigurna pobeda Vučića i SNS.

Joxa

17.04.2022 19:08

Nije se ni sumnjalo u pobedu, ovo je još ubedljivija pobeda od prošle.

Daki91

17.04.2022 19:11

Još bolji rezultat za SNS i Vučića na ponovoljenim izborima.

Marko

17.04.2022 19:15

Gradjani su nedvosmisleno podrzali Vucica na izborima, to je cista volja gradjana.