VUČIĆ JE APSOLUTNI POBEDNIK IZBORA! Ana Brnabić: Izborna volja Beograđana je da SNS ostane na vlasti!

Autor:

Vesti

11.04.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić ocenila da je SNS "ubedljivi" pobednik izbora i dodala da je sigurna da će liste oko SNS imati većinu u skupštinama Srbije i Beograda.

VUČIĆ JE APSOLUTNI POBEDNIK IZBORA! Ana Brnabić: Izborna volja Beograđana je da SNS ostane na vlasti!

Foto: printscreen/TV Prva

Ona je kazala da je prezadovoljna rezultatima glasanja izbora održanih 3. aprila jer je, po njenim rečima, kandidat SNS Aleksandar Vučić ostvario istorijski ubedljivu pobedu u prvom krugu predsedničkih izbora.

- U Beogradu smo izgubili određen broj glasova, oko 18.800 u odnosu na prethodne gradske izbore. Ali kako god da okrenete, mi smo ubedljivi pobednici izbora. U Beogradu smo osvojili oko 53.000 glasova više nego Vladeta Janković, Ne davimo Beograd, (Aleksandar Jovanović) Ćuta, (Viola) fon Kramon zajedno - kazala je premijerka za televiziju Hepi.

Ocenila je da je izborna volja Beograđana da SNS ostane na vlasti u gradu.

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

- To je još jasnije kad pogledate da je Aleksandar Vučić dobio u Beogradu pet odsto glasova više nego na predsedničkim izborima 2017. godine - navela je poverenica beogradskog odbora SNS. Ocenila je da bi široka koalicija opozicionih stranaka u Skupštini Beograda bila neprirodna.

- Mislim da je politika stvar principa i morala. Ne možete da imate odjednom postizbornu koaliciju zelenih i Zavetnika, onih koji pričaju da je Kosovo nezavisno i onih koji kažu da nikad neće priznati nezavisnost Kosova. To je neprirodno i nenormalno - rekla je Ana Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading