A, KO ĆE DA OSUDI BODROŽIĆA?! Brutalno kršenje izborne tišine predsednika NUNS, UŽASAVAJUĆE LICEMERJE!

Autor:

Vesti

15.04.2022

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i njihov predsednik Željko Bodrožić još jednom su dokazali da su neviđeni licemeri!

A, KO ĆE DA OSUDI BODROŽIĆA?! Brutalno kršenje izborne tišine predsednika NUNS, UŽASAVAJUĆE LICEMERJE!

Foto: A. Nalbantjan/printscreen

Nezavisno udruženje novinara Srbije - nezavisno samo od istine i objektivnog izveštavanja, a itekako zavisno od opozicionih spinova, poluinformacija i dezinformacija i stranih donacija, osudulo je verbalni napad na novinarku televizije N1 Vanju Đurić i snimatelja Ivana Žugića, koji se u četvrtak dogodio u prestoničkom parku u blizini jedne banke.

Da u NUNS nema ni "N" od nezavisnosti, već da je reč o udruženju koje na najprizemniji način sprovodi agendu opozicije, jasno je ako se ima u vidu da je usred izborne ćutnje predsednik NUNS Željko Bodrožić u kikindskim novinama objavio tekst u kojem je nabrutalnije napao Srpsku naprednu stranku.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Naslov članka doslovce glasi "Podmićena, ucenjena i izmanipulisana sirotinja u raljama gramzivih i osvetoljbljivih naprednjaka", što je flagrantno kršenje izborne tišine koja je u Srbiji ponovo na snazi zbog ponovljenih izbora na onim biračkim mestima na kojima su konstatovane nepravilnosti.

Upravo na ovo licemerje Bodrožića i njegovih saradnika osvrnuo se marketinški stručnjak Nebojša Krstić na Tviteru.

- A ko će da osudi neprofesionalnost predsednika NUNS_1994 u vreme izborne tišine? - zapitao se Krstić nadovezujući se na vest o tome da je NUNS osudio napad na ekipu N1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading