NEĆETE VEROVATI, ČULA SE ISTINA NA N1! Lapsus voditeljke mnogo toga otkriva, EVO O ČEMU SE RADI! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.04.2022

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malobrojni gledaoci izbornog programa tajkunske televizije N1 po svemu sudeći ostali su u šoku kada se novinarki te televizije omakao gotovo frojdovski lapsus.

NEĆETE VEROVATI, ČULA SE ISTINA NA N1! Lapsus voditeljke mnogo toga otkriva, EVO O ČEMU SE RADI! (VIDEO)

Foto: printscreen

Izborna noć u Srbiji tokom koje su saopšteni preliminarni rezultati opštih izbora u Srbiji izazvala je ogromnu pažnju javnosti, a gledaoci televizije N1 kao retko kad imali su priliku da čuju, za promenu, istinu!

Naime, voditeljka programa u jednom trenutku je pokušala da najavi reportera koji je trebalo da izveštava iz štaba koalicije okupljene oko tajkuna Dragana Đilasa, ali je tajkunsku listu prekrstila u "Ujedinjeni protiv Srbije".

Republika

Foto: Tanjug/NENAD MIHAJLOVIC

 

- Idemo, idemo sad u štab Ujedinjeni protiv Srbije - doslovce je glasio frojdovski lapsus voditeljke programa.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku. 

 

 

Podsetimo, prema rezultatima Republičke izborne komisije, lista okupljena oko Srpske napredne stranke osvojila je 43,05 odsto, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekordnih 59,26 odsto glasova birača (podaci za 94,44 odsto i 89,12 odsto obrađenih biračkih mesta). 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading