IZGUBILI SMO IZBORE, NEMAMO POLITIKU: Šokantno priznanje Jeremićevog saborca: FER JE DA NE TRAŽIMO OPRAVDANJA!

Autor:

Vesti

04.04.2022

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Vladimir Gajić, funkcioner Narodne stranke Vuka Jeremića koja je bila deo koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" priznao je izborni poraz.

IZGUBILI SMO IZBORE, NEMAMO POLITIKU: Šokantno priznanje Jeremićevog saborca: FER JE DA NE TRAŽIMO OPRAVDANJA!

Foto: Tanjug/A. VUKELIĆ, D. Kujundžić

- Izgubili smo izbore. Fer je da se to časno prizna i da se ne traže opravdanja. Nisu građani Srbije ono što mi verujemo da treba da budu. Nismo imali politiku da im priđemo. Kada nas ne budu više povezivali sa virtuelnim okupatorom otvoriće se šanse - naveo je Gajić na Tviteru.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvojio 60 odsto glasova a lista Srpske napredne staranke 43,05 odsto glasova birača.

Inače, kako je Republika već pisala, dan posle izbora krenulo je rasulo u opoziciji, a do sukoba je došlo na relaciji Dragan Đilas - Vuk Jeremić.

O tome možete čitati u posebnoj vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rasa

04.04.2022 17:58

Kada se budete povukli tada cete pobediti. Jeremic izdao Kosovo,a njegovi saborci celu Srbiju. Milosevicu smo porucivali "Ubij.se spasi Srbiju"

Odgovori 12 3