IZGUBILI SMO, NEMA POTREBE DA SE FOLIRA NAROD! Šokantno priznanje Vladimira Gajića: IMALI SMO KONTROLORE I DOBILI TRI PUTA MANJE GLASOVA!

Autor:

Vesti

05.04.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Gajić, funkcioner Narodne Stranke Vuka Jeremića, drugi put u dva dana priznao je da je opozicija doživela fijasko na aprilskim izborima.

IZGUBILI SMO, NEMA POTREBE DA SE FOLIRA NAROD! Šokantno priznanje Vladimira Gajića: IMALI SMO KONTROLORE I DOBILI TRI PUTA MANJE GLASOVA!

Foto: twitter.com/printscreen

Srpska opozicija doživela je pravi brodolom na predsedničkim, parlamentarnim i lokalnim izborima, a tu činjenicu ne mogu da sakriju i pojedini funkcioneri opozicionih pokreta i stranaka.

Jedan od onih koji priznaje izborni fijasko je i advokat Vladimir Gajić iz Narodne stranke. 

- Nema potrebe da se više folira narod. Otvaranje džakova, javno prebrojavanje… a ovamo su naši kontrolori potpisali sve zapisnike bez primedbi. Ili skoro sve. Imamo tri puta manje glasova. Izašli smo na izbore pod lošim uslovima. To je to. Izgubili smo - napisao je Gajić na Tviteru.

 

 

Povodom izbora, inače, Gajić se oglasio i u ponedeljak kada je napisao da je "fer da se prizna da je opozicija izgubila izbore".

Izgubili smo izbore. Fer je da se to časno prizna i da se ne traže opravdanja. Nisu građani Srbije ono što mi verujemo da treba da budu. Nismo imali politiku da im priđemo. Kada nas ne budu više povezivali sa virtuelnim okupatorom otvoriće se šanse - naveo je Gajić, o čemu je Republika već pisala.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvojio 60 odsto glasova a lista Srpske napredne staranke 43,05 odsto glasova birača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading