"Bićeš ti nečija devojčica": Robijaši prete manijaku iz tramvaja, tražio da ga premeste u samicu!

Autor:

Hronika

29.10.2018

04:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manijak iz tramvaja Mihailo Isailović (37) prebačen je u Okružni zatvor u Beogradu posle dva dana provedena u policijskom pritvoru. On je smešten na prijemno odeljenje, što je uobičajena procedura, ali je tražio da što pre bude izolovan jer ne sme da spava u strahu od ostalih pritvorenika, saznaje Srpski telegraf.

 

Foto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva
Mihailo Isailović

Isailović će, prema rečima našeg sagovornika, na prijemnom odeljenju proći kroz preglede, a potom će biti odlučeno šta će i kako će dalje sa njim.

- On je uznemiren i plaši se da će ga maltretirati drugi pritvorenici jer se zna da robijaši baš ne vole silovatelje, pogotovo one koji napadaju i siluju decu. Čim su čuli ko je i šta je, počeli su da mu dobacuju: "Nismo ti babe iz tramvaja", "Bićeš ti ovde nečija devojčica"... Zbog toga je tražio da ga premeste u samicu - dodaje naš sagovornik.

Manijak smešten u prijemno odeljenje. Čeka se njegovo veštačenje

Po ponašanju Isailovića u policijskom pritvoru postoji sumnja da je u pitanju osoba sa ozbiljnim psihičkim problemima. On je, navodno, pričao sam sa sobom u policijskoj ćeliji, radio je sklekove, pozivao se na boga, a navodno je i onanisao.

15 godina ima devojčica koju je manijak napastvovao u tramvaju

- Kada je prebačen u pritvor u Okružnom zatvoru i susreo se sa pogledima i dobacivanjem drugih pritvorenika, bio je manji od makovog zrna. Postoji mogućnost da iz tužilaštva zatraže Isailovićevo veštačenje i, ukoliko komisija utvrdi da je on psihički bolesna osoba i da nije u stanju da prati suđenje, da bude prebačen u zatvorsku bolnicu - dodaje naš sagovornik.

Hapšenje

Isailović je postao najomraženija osoba u Srbiji nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak od 25. oktobra na kome u tramvaju seksualno zlostavlja devojčicu od 15 godina. On je žrtvu u jednom trenutku pritisnuo skroz do prozora i dodirivao je po intimnim delovima tela. Bes javnosti izazvale su i žene koje su sve to nemo posmatrale. Ipak, iste večeri on je uhapšen pošto je u jednoj pekari ukrao parče bureka. Kada je policija došla po njega, odmah su ga prepoznali i shvatili da se radi o manijaku iz tramvaja.

Svi ga izbegavali

Komšije iz naselja Kotež, u kome živi Isailović, kažu da su poslednjih godina zazirali od njega jer se čudno ponašao.

- Svi su ga izbegavali jer su ga se plašili. Ne mogu da kažem da je bio nasilan, ali se ponašao čudno. Često je išao ulicom i pričao sam sa sobom, nepovezano, a često i nerazumljivo. Poslednjih godina se sve manje i družio sa ljudima, čak su i njegovi prijatelji počeli da ga izbegavaju - kaže komšinica koja je želela da ostane anonimna.

RepublikaFoto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

Još žrtava manijaka

Devojčica iz tramvaja možda nije jedina žrtva ovog seksualnog predatora. Na društvenim mrežama još jedna tinejdžerka ispričala je da je Isailović i nju spopadao, a javio se i otac jedne maloletnice koji tvrdi da je i njegova ćerka bila na meti ovog manijaka. Policija proverava ove navode, a nije isključeno da ima još žrtava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading