MARJANOVIĆ IDE U MANASTIR: Posle zatvora Zoran doneo VELIKU ODLUKU

Autor: Mediji, Republika

Hronika

26.07.2018

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, ozbiljno razmišlja da ide u manastir.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Marjanović, koji je osumnjičen za njeno ubistvo, nedavno je izašao iz Centralnog zatvora i retko kome se javlja na telefon, ali se zato poverio bliskim prijateljima i rekao da želi da se posveti ćerki i molitvi.

Kako prenose mediji, kompozitor planira da poseti i manastir u koji je odlazio pre nego što je završio u Centralnom zatvoru u Beogradu, odakle je nedavno izašao.

Zoran nije rekao o kom manastiru je reč, ali se pretpostavlja da je jedan od hramova na Fruškoj gori.

- Sve mi je ovo teško palo. Nepravedno sam bio u zatvoru. Ni to mi ne smeta ako će sud da dokaže da nemam nikave veze sa ubistvom svoje žene. Sada mi je jedina uteha ćerka Jana, jer želim da zaboravim sve što sam proživeo ovo vreme. Posvetio sam se komponovanju, porodici i deci - rekao je Zoran bliskom prijatelju.

On mu je potom najavio šta će da uradi.

- Želim da povratim mir i zato će da posetim manastir, možda ću tu da ostanem neko vreme. Želim da se molim bogu jer je to jedino vredno, sve ostalo nema smisla. Ne nameravam više da komuniciram sa medijima, niti sa ljudima koji nisu bili uz mene u najtežim trenucima. Nikome se ne javljam na telefon i izbegavam negativnu energiju. Retko i izlazim iz kuće bez neke veće potrebe. Ćerka Jana i sin Uroš su mi sve i to mi je jedino važno - rekao je Marjanović svom drugu koji je bio iznenađen Zoranovom namerom da se možda čak i zamonaši u tom manastiru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading