VOZ USMRTIO ŽENU KOD NIŠA!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

22.06.2018

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila kada je međunarodni putnički voz koji je saobraćao iz Beograda za Sofiju, na delu pruge između Trupala i Crvenog krsta, nedaleko od Niša, na putnom prelazu koji nije obezbeđen polubranicima ili branicima, naleteo na traktor sa prikolicom.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila u 14.56 časova, a tom prilikom usmrćeno je jedno lice koje je bilo na traktoru, saopštile su "Infrastrukture železnice Srbije".

Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a, istražni organi, lekarske službe i Komisija za vanredne događaje "Infrastrukture železnice Srbije". Uzroci ove nesreće se utvrđuju.

Zbog uviđaja međunarodni voz iz Beograda za Sofiju stoji na mestu nesreće, a železnički saobraćaj na ovom delu pruge je u prekidu, navodi se u saopštenju.

Do osposobljavanja pruge Trupale - Crveni Krst za saobraćaj, vozovi će ići alternativnim prevoznim putem Niš - Crveni krst - Niš Ranžirna - Trupale - Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading