NIKO NEMA REČI HVALE: Dečak koji je napao mališana PROMENIO TRI ŠKOLE!

Autor: Republika

Hronika

07.06.2018

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela Srbija bruji o incidentu u Goce Delčeva kada je Zoran Grujić (49) pucao supružnicima Janković u noge, nakon što je saznao da je njegovo dete seksualno napastvovano od strane njihovog sina.

RepublikaFoto: facebook.com
Dečak L.J. problematičan od malih nogu

Prema nezvaničnim saznanjima, maloletnik koji je u parkiću "pipkao" mališana kojem su lekarskim pregledom naknadno utvrđene povrede anusa važi za problematičnog dečaka zbog čijeg su ponašanja roditelji bili prinuđeni da se sele više puta i da ga upisuju u različite škole, prenose beogradski mediji.

Poznavaoci porodice Janković nemaju reči hvale za njih i njihovog sina, čak govore da je reč o "nepopravljivom detetu, koje pravi haos gde stigne".

- Dečak L. J. je nemoguće dete, od njega zaziru čak i odrasli! Od prvog do drugog razreda išao je u jednu školu u Zemunu u naselju Sava Kovačević. Međutim, mali je pravio toliki haos da je roditeljima čak data preporuka da "promeni školu". Jankovići su se nakon toga preselili iz Beograda u sremsko selo Obrež, pod izgovorom "da im je dosta grada" - kaže dobro obavešteni izvor.

Prema njegovim rečima, haos se nastavio i u mirnom sremačkom selu, odakle su Jankovići takođe planirali da odu.

- U Obrežu je nastavio školovanje u njihovoj osnovnoj školi. Nije prošlo nekoliko dana, a već su sva deca bežala od malog L. J. i nisu želela da se druže sa njim. Dečak je pravio probleme mlađima i odraslima!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading