MAJKA DANKE ILIĆ UPUTILA UBIJENOJ ĆERKI POTRESNE REČI: Nisu nam da li da budemo srećni! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.05.2024

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Ilić, majka ubijene devojčice, poslednja je videla svoju ćerku i prijavila njen nestanak.

MAJKA DANKE ILIĆ UPUTILA UBIJENOJ ĆERKI POTRESNE REČI: Nisu nam da li da budemo srećni! (FOTO)

Foto: Facebook

Danas, na dan kada bi njena devojčica Danka napunila dve godine, majka male devojčice koja je ubijena u Boru pre mesec dana, oglasila se emotivnom porukom na društvenoj mreži Fejsbuk. Nakon što je tokom perioda potrage za malom Dankom ćutala, danas je napisala tužne reči koje odzvanjaju celom Srbijom.

- Ljubavi naša, danas si trebala da duvaš svoju drugu svećicu. Nisu nam dali da budemo srećni. Dok ima nas, biće i tebe. Volimo te najviše. Tvoj bata Laza, tata i mama - napisala je Ivana Ilić na Fejsbuku.

 

 

Nestanak male Danke Ilić iz Bora, koji se dogodio 26. marta u Banjskom polju, šokirao je javnost, a tragični razvoj događaja dodatno je potresao čitavu zajednicu. Osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili su službenim vozilom JKP "Vodovod" Bor, a nakon toga su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila, gde ju je Dejan Dragijević ugušio.

Telo nesretne devojčice je nakon toga bačeno na obližnju deponiju, a kasnije premešteno na nepoznatu lokaciju uz pomoć Dragijevićevog brata i oca.

Policija već nedeljama intenzivno pretražuje svaki deo Zlota i Banjskog polja, gde je Dragijević živeo i gde je mala Danka nestala. Ovo predstavlja izuzetan napor i angažovanje policije u cilju pronalaska tela i rasvetljavanja ovog tragičnog događaja.

Ivana Ilić, majka ubijene devojčice, poslednja je videla svoju ćerku i prijavila njen nestanak.

Danas, na Đurđevdan bi Danka proslavila svoj drugi rođendan da je živa, ali nažalost, taj dan nije dočekala.

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, amberalert.rs

Danka Ilić

 

Viši sud je produžio pritvor osumnjičenima za ovo strašno ubistvo, kao i ocu Dejana Dragijevića, koji se tereti za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Takođe, Dejan Dragijević i Srđan Janković se trenutno nalaze na psihijatrijskom veštačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

Radoslav Dragijević, otac osumnjičenog Dejana, nalazi se u pritvoru od 6. aprila, a produženje pritvora obrazloženo je postojanjem okolnosti koje ukazuju na moguće skrivanje ili uništavanje dokaza, kao i na uticaj na svedoke koji će biti ispitani u postupku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Solo

06.05.2024 20:26

Pa da si bila sa njom to se nebi ni dogodilo, Da si ogradila dvoriste to se nebi dogodilo,Da ti je muz bio sa njom to se nebi dogodilo..