OVO JE UHAPŠENI LEKAR: Ženu unakazili lekar SPECIJALIZANT UROLOGIJE I TRGOVAC, a htela je samo da skine zadebljalu kožu sa stopala

Autor:

Hronika

19.04.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekarska ordinacija u centru Beograda je pod lupom policije jer se sumnja da su obavljali zahvate za koje nisu bili edukovani.

OVO JE UHAPŠENI LEKAR:  Ženu unakazili lekar SPECIJALIZANT UROLOGIJE I TRGOVAC, a htela je samo da skine zadebljalu kožu sa stopala

Foto: shutterstock, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, Instagram/habibi_dblack

David O.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici RS, MUP, DP, PU za grad Beograd, Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminala danas su doneli rešenje o zadržavanju dvoje zaposlenih u Specijalističke lekarskoj ordniaciji „Beomedikus Beograd" i to u odnosu na kozmetičara M.Ž. i lekara opšte prakse D.O.

Njima se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela teška dela protiv zdravlja ljudi koje delo je izvršeno u odnosu na pacijenta A.I. prilikom rutinske inervencije uklanjanja zadebljanja kože spoljnjeg dela stopala, pa je prilikom nestručne intervencije došlo do komplikacija usled kojih je oštećena zadobila teške telesne povrede - deformitet stopala koji je morao biti saniran hirurškom operacijom celog levog stopala oštećene sa transplatacijom kože.

Foto: Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu

Uzasne povrede noge oštećene

Republika. rs saznaje da su zahvat nad oštećenom ženom koja ne može da se kreće usled zadobijenih rana, radili trgovac i specijalizant urologije.

- Uhapšeni muškarci su Željko M. kozmetičar sa završenom srednjom trgovačkom školom  i David O. koji je lekar opšte prakse koji je trenutno specijalizant na urologiji. I oni će se izjasniti kako i na koji način su lečili oštećenu, te na koji način je došlo do katastrofalnih posledice - otkriva izvor Republike.

 

Foto: Instagram/habibi_dblack

David O. radi u privatnoj ordinaciji, a istovremeno specijalizira urologiju

Tužilaštvo je obavilo saslušanje osumnjičenih i nakon toga dati sudu predlog da budu zadržani, a sud je doneo rešenje za obojicu, da im se određuje pritvor do 30 dana. Pritvor je određen da ne bi uticali na svedoke. Takođe, biće naloženo od strane postupajućeg tužilsaštva saslušanje drugih zaposlenih u ordinaciji, kao i svih relevantnih poznavalaca prilika vezanih za ovaj slučaj.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading