BLOKIRAN PUT DO SUMRAKOVCA: U toku potraga za Dankinim telom

Autor:

Hronika

13.04.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Borskom okrugu se i danas, deseti dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za telom devojčice.

BLOKIRAN PUT DO SUMRAKOVCA: U toku potraga za Dankinim telom

Foto: ST/Dragan Kadić

Policija intenzivno traga za telom malene Danke Ilić (2) duž puta od Zlota do Sumrakovca, duž Zlotske reke. Policijska ekipa zaustavila je novinarsku ekipu i put je blokiran u tom smeru, dok se radi na opsežnoj pretrazi terena.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije, zajedno sa kolegama iz Bora i policijskim službenicima Policijske uprave Bor, intenzivno rade na pronalasku tela dvogodišnje devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

Takođe, u potrazi se priključilo i 50 pripadnika Žandarmerije na potezu od sela Zlot ka mestu Sumrakovac, a akcijom pretrage terena rukovodi načelnik Policijske uprave Bor Zoran Milijić.

Dvogodišnja Danka nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila J.S. i D.D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. D.D. je na saslušanju priznao zločin, dok se J.S. branio ćutanjem, a njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana. Naknadno su uhapšeni D.D. i R.D., otac i brat osumnjičenog D.D., zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice na za sada nepoznatu lokaciju.

Brat osumnjičenog je preminuo u Policijskoj upravi u Boru, dok je ocu osumnjičenog određen pritvor do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading