POTRAGA ZA TELOM DANKE ILIĆ NEĆE BITI OBUSTAVLJENA: Žandarmerija je danas rasporedila svoje snage od sela Zlot do Sumrakovca

Autor:

Hronika

13.04.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deseti dan potrage za telom Danke Ilić

POTRAGA ZA TELOM DANKE ILIĆ NEĆE BITI OBUSTAVLJENA: Žandarmerija je danas rasporedila svoje snage od sela Zlot do Sumrakovca

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pripadnici Žandarmerije nastavljaju nesmanjenim intenzitetom potragu za telom male Danke Ilić, koja je nastradala na tragičan način 26. marta.

Prema informacijama koje su procurile, Žandarmerija je danas rasporedila svoje snage od sela Zlot do Sumrakovca, tragajući za telom koje je premešteno na nepoznatu lokaciju, prenosi Kurir.


Detalji užasnog zločina

Dvogodišnja Danka Ilić nastradala je nakon što su je osumnjičeni Dejan Dragijević i Janković udarili službenim "fijat pandom", a potom je Dragijević zadavio golim rukama.

Foto: Republika.rs, facebook, google maps

Podaci o nestanku Danke Ilić

Nakon zločina, telo male Danke je bačeno na deponiju, da bi potom bilo premešteno na drugu lokaciju, čiji tačan položaj još uvek nije poznat. Dodatno uznemirujuća činjenica je da su za premeštanje tela osumnjičeni Dejanov otac Radoslav Dragijević (73) i brat Dalibor (40).

Tragični preokret

Uz sve ove strašne događaje, došlo je do dodatnog tragičnog preokreta kada je Dalibor, jedan od osumnjičenih za premeštanje tela, preminuo od posledica srčanog udara dok je bio u borskoj policiji u noći između 6. i 7. aprila. Ova vest dodatno komplikuje već tešku situaciju oko potrage za telom male Danke.


Ovi događaji su zgrozili javnost i izazvali oštru osudu širom društva. Potraga za telom male Danke Ilić nastavlja se snažnim intenzitetom u nadi da će pravda biti zadovoljena i da će svi počinioci biti privedeni pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading