(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) MASAKR U NIŠU: Dvoje ubio, troje teško ranjeno!

Autor: D. I.

Hronika

01.04.2018

17:19 >> 20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (30) iz Niša ubio je jednu osobu, a četvoro teško ranio. Pravi masakr dogodio se kada je kolima "astra" naleteo na biciklistu, a potom pokosio dve devojke i jednog čoveka koji su čekali autobus.

RepublikaFoto: Republika.rs
Fotografija sa lica mesta

Nišlija je vozeći Knjaževačkom ulicom ka centru grada naleteo na biciklistu, a potom izleteo sa kolovoza i na autobuskoj stanici ispred prodavnice keramike bukvalno pokosio dve devojke i jednog čoveka koji su čekali autobus.

Potom se zakucao u ulaz prodavnice i odbio nazad na put.

Biciklista S. T. (82) preminuo je brzo nakon zadobijenih ozleda, a devojka M. P. (27), koja je bila teško povređena, preminula je večeras u Kliničkom centru "Niš" od posledica zadobijenih povreda karlice i kičmene moždine.

Njena sestra M. P. (24) u teškom stanju je hospitalizovana u Urgentnom centru ostali učesnici nezgode prebačeni su u Urgentni centar u Nišu.

Putnik iz vozila (25) bio je komunikativan kada je prebačen u bolnicu, dok je vozač automobila još na dijagnostici, pa stepen ozbiljnosti njegovih povreda nije poznat.

Hitna pomoć je intervenisala sa tri saniteta a vatrogasci sa jednim vozilom i sve povređene u besvesnom stanju prevezli u Urgentni centar. Pretpostavlja se da je uzrok ove teške nesreće neprilagođena brzina.

U toku je uviđaj.     

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading