DANKINE UBICE SAVIJENE I SA LISICAMA DOVEDENE U VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO! Naoružana žandarmerija ih opkolila i sprovela! (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.04.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Janković i Dejan Dragijević dovedeni su u Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

DANKINE UBICE SAVIJENE I SA LISICAMA DOVEDENE U VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO! Naoružana žandarmerija ih opkolila i sprovela! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić, dvogodišnje devojčice iz Bora, Srđan Janković i Dejan Dragijević dovedeni su u Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

Oni su dovedeni u pratnji jakih policijskih snaga, rotacijama, a kada su izvedeni iz marice, opklolili su ih pripadnici UKP-a i žandarmerije.

Uvedeni su u Tužilaštvo sa spuštenim glavama i lisicama na leđima.

Podsetimo, Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50) uhapšeni zbog ubistva devojčice za kojom se tragalo 10 dana. Mala Danka Ilić (2), za kojom je tragala cela Evropa, ubijena je. Dvojica monstruma navodno nisu mogla tačno da pokažu gde su sakrila telo devojčice jer su u trenutku zločina bila pijana. Prema dosadašnjoj rekonstrukciji zločina, službeni auto JKP "Vodovod" fijat panda koji je vozio Dragijević 26. marta, u 13.52, udario je devojčicu u Ulici Radomira Putnika u Banjskom polju. Nezvanično se saznaje da je jedan od njih još živu Danku ugušio i ubacio u gepek vozila. Već pijani, oni su opet svratili na pivo u jednu kafanu i potom se vratili u "Vodovod", gde rade obojica. Najverovatnije varikinom oprali su auto da bi uklonili tragove.

Tužilaštvo u Zaječaru se oglasilo i saopštilo da je Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

- Dana 04.04.2024. godine, u 7 časova, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila je zadržavanje J. S. (1974) iz sela Luka i D. D. (1974) iz sela Zlot, zbog postojanja osnova sumnje da su dana 26.03.2024. godine lišili života dete Danku Ilić (2022), te da su time, kao saizvršioci, počinili krivično delo teško ubistvo iz čl. 114. st. 1. tač. 9. KZ u vezi čl.33 KZ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading