POJAČANE POLICIJSKE SNAGE OKO VIŠEG JAVNOG TUŽILAŠTVA! Dankine UBICE uskoro stižu na saslušanje! (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.04.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić danas će biti saslušani.

POJAČANE POLICIJSKE SNAGE OKO VIŠEG JAVNOG TUŽILAŠTVA! Dankine UBICE uskoro stižu na saslušanje! (VIDEO)

Foto: Društvene mreže

Osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju, Srđan Janković i Dejan Dragijević uskoro bi trebalo da budu dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

Pojačane su mere bezbednosti, policijski službenici su svuda oko zgrade Višeg javnog tužilaštva i sve je spremno za dolazak dvojice optuženih za stravičan zločin koji je potresao čitavu naciju.

Kako se navodi, njih dvojica su u alkoholisanom stanju službenim vozilom udarili malu Danku, stavili je u gepek, a kako se devojčica u međuvremenu probudila, zadavili je golim rukama i bacili na deponiju.

Nakon toga, jedan od njih dvojice se vratio i premestio telo devojčice, a policija radi na otkrivanju mesta gde je zakopano Dankino telo.

Saslušanje se očekuje oko 20 časova, a nakon što budu saslušani, Janković i Dragijević će biti upućeni u Okružni zatvor u Zaječaru. 

Podsetimo, načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić  istakao da je jedan od osumnjičenih priznao zločin i to da je jednom rukom držao za vrat, a drugom joj prekrivao usta.

- Telo bi nam mnogo pomoglo jer će se utvrditi kako je to dete ubijeno. Imamo apsolutnu podršku stručnog vođenja predistražnog postupka, daleko je suđenje. Stalno se razgovara sa njima dvojicom. Nijednog momenta nisu rekli da im je žao - rekao je danas Ninoslav Cmolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading