POTRESNO! Majka i otac male Danke zapalili sveću u centru Bora, doneli i MALOG BELOG MEDU - SVE VREME GRCALI U SUZAMA!

Autor:

Hronika

05.04.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo devojčice još nije pronađeno, a građani Bora od juče odaju počast malenoj Danki.

POTRESNO! Majka i otac male Danke zapalili sveću u centru Bora, doneli i MALOG BELOG MEDU - SVE VREME GRCALI U SUZAMA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, facebook

Roditelji ubijene Danke Ilić (2) su malopre došli na mesto gde građani odaju počast njihovoj ćerkici i zapalili su sveće.

Majka devojčice je bila u suzama, a otac je u rukama držao igračku, malog belog medvedića, kojeg je poljubio i ostavio na mestu gde se građani opraštaju od njihove ćerkice.

Sve vreme su oboje plakali, javlja Blic.

Nakon desetodnevne opsežne akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su uspeli da uhapsi Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50), iz sela Luka i Zlot, zbog sumnje da su ubili devojčicu. Oni su zločin priznali i objasnili policiji da su, nakon ubistva, telo deteta bacili na deponiju.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić tom prilikom je saopštio javnosti da je telo male Danke, za kojim se još uvek traga, najverovatnije premešteno na drugu lokaciju.

Njih dvojica su nas doveli do deponije, Međutim, mi imamo saznaja da se jedan od osumnjičenih vratio 28. marta i da je telo prebacio na drugu lokaciju. Ne možemo da im verujemo jer jedan na drugog prebacuju krivicu. Pustimo naše ljude da urade posao - kazao je ministar Gašić juče.

Podsećamo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Punih 10 dana je trajala potraga za detetom u Srbiji, regionu, a istraga je nastavljena i u Beču gde se pojavio snimak deteta koji podseća na Danku. Interpol je tada izdao žutu poternicu, a u srbiji je prvi put upaljen sistem "Pronađi me".

Prema priznanju Jankovića i Dragijevića, oni su dete prvo udarili službenim automobilom JKP "Vodovod",  prebacili je preko alata u automobilu, a kada se probudila iz nesvesti, ugušili je i telo bacili an deponiju. Na putu ka deponiji zaustavio ih je i Miloš Ilić, otac Danke, koji ih je pitao da li su videli dete. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

16.04.2024 00:05

Zapalili svecu??