OVO JE AUTOMOBIL SMRTI U BANJSKOM POLJU? Fotografija bele " Fijat pande" koja je navodno udarila Danku Ilić (FOTO)

Autor:

Hronika

04.04.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičene osobe su optužene da su udarili devojčicu automobilom "Fijat Panda" u naselju Banjsko polje, a ključni dokaz je fotografija vozila zabeležena kamerom za video-nadzor.

OVO JE AUTOMOBIL SMRTI U BANJSKOM POLJU? Fotografija bele " Fijat pande" koja je navodno udarila Danku Ilić (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Srđan Janković i Dejan Dragijević uhapšeni su danas zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, za kojom se tragalo od 26. marta. Prema informacijama ministra policije Bratislava Gašića, osumnjičeni su optuženi da su udarili devojčicu automobilom "Fijat Panda" u naselju Banjsko polje, a ključni dokaz je fotografija vozila zabeležena kamerom za video-nadzor.

Fotografija vozila "Fijat Panda" koje se sumnjiči da je udarilo malu Danku, zabeležena je kobnog dana u 13:35 časova i 35 sekundi. Ova informacija može biti od ključnog značaja u istrazi i utvrđivanju okolnosti koje su prethodile tragičnom događaju.

Foto: screnshoot

Automobil koji je udario Danku Ilić

Prema rečima ministra Gašića, majka male Danke je sa decom došla u 13.10 sati u Banjsko polje, a deca su se igrala u dvorištu dok ih je majka fotografisala. U 13.22 je primetila da Danke nema, a supruga je pozvala u 13.41 sati. Ovo su ključni detalji koji ukazuju na vreme kada je devojčica poslednji put viđena i mogu pomoći u rekonstrukciji njenih poslednjih trenutaka.

Ministar Gašić je istakao da je prema iskazima očevidaca, Danka se kretala asfaltom između 13.45 i 13.52 sati, što pruža važan uvid u njeno kretanje nakon što je poslednji put viđena. Ova informacija može pomoći u rekonstrukciji događaja i utvrđivanju tačnih okolnosti koje su dovele do tragičnog ishoda.

Prema rečima ministra Gašića, majka male Danke je oko 13.50 sati videla beli auto i muško lice pored njega, za koje se kasnije ispostavilo da je reč o vozilu "Fijat Panda" u kome su bili osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević. Osumnjičeni su ispričali da su bili na radnom zadatku u naselju Banjsko polje, gde su trebali da provere šaht u Ozrenskoj ulici, gde su stigli u 13.20 sati. Ovi detalji mogu biti ključni u rekonstrukciji njihovih aktivnosti tog dana i utvrđivanju njihove uloge u nestanku i smrti male Danke Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading